Puntozraz v Piestanoch v Lodenici 19.4.2009
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: 4. Punto zrazík Slovensko -Piestany lodenica - 15.3.2009
tak tak predlzit popit a jak to ma byt
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Aj ja by som straasne rad prisiel uvidime co bude do vtedy.
zatial netusim, lebo to mam doooost daleko z KE
zatial netusim, lebo to mam doooost daleko z KE
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ak sa to vybavi na dva dni tak mozes prist,aby si sa mohol aj prespat ,ak nie tak pockaj do maja na ten dvojdnovy puntozraz v TN
tak som rad ze sa zasa po dlhej dobe uvidime.a moze byt aj dvojdnovy.ja uz tak trochu byvam v pn takze je mi to jedno:)takze ja pit budem ci bude dvojdnovy alebo jednodnovy pre auto si skocim potom hocikedy
Čierny Punťo 1,2 16V 2000
http://palex.rajce.idnes.cz/puntak/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://palex.rajce.idnes.cz/puntak/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no vyzera to tak že by som došiel aj ja pozrieť ako staro_nový účastník ( auto "stare_známe" a majitel novy ) tak uvidim ako to bude vyzerať ešte v robote a taaaak
Fiat Punto 1.2 8v 44kw ELX rv. 2002
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
pozeram ze si kupil puntasa od Sifa ,on kupoval punto alebo presedlal na inu znacku,nevies?netSensk1 píše:no vyzera to tak že by som došiel aj ja pozrieť ako staro_nový účastník ( auto "stare_známe" a majitel novy ) tak uvidim ako to bude vyzerať ešte v robote a taaaak
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
mam na teba prosbu,ked si uz v PN skoro jak doma ,vybehni tam niekedy do lodenice a popytaj sa na tie chatky ci by sa dali obiedant na ten marec a co vychadza noclah na jedneho a ci su aj vykurene ,lebo v marci bude este vnoci kosa,dikpalec píše:tak som rad ze sa zasa po dlhej dobe uvidime.a moze byt aj dvojdnovy.ja uz tak trochu byvam v pn takze je mi to jedno:)takze ja pit budem ci bude dvojdnovy alebo jednodnovy pre auto si skocim potom hocikedy
v tom bare sa popytaj alebo tam vzadu je tusim recepcia alebo vratnik od arealu
dobre zajtra alebo v pondelok idem do pn tak sa skusim popytat a potom ti zavolam cislo na teba mammafi píše:mam na teba prosbu,ked si uz v PN skoro jak doma ,vybehni tam niekedy do lodenice a popytaj sa na tie chatky ci by sa dali obiedant na ten marec a co vychadza noclah na jedneho a ci su aj vykurene ,lebo v marci bude este vnoci kosa,dikpalec píše:tak som rad ze sa zasa po dlhej dobe uvidime.a moze byt aj dvojdnovy.ja uz tak trochu byvam v pn takze je mi to jedno:)takze ja pit budem ci bude dvojdnovy alebo jednodnovy pre auto si skocim potom hocikedy
v tom bare sa popytaj alebo tam vzadu je tusim recepcia alebo vratnik od arealu
Čierny Punťo 1,2 16V 2000
no bolo by skvele keby sa tam dalo prespat aj pocasie vynde ligo uz vybavuje tak snad prinde co najviac puntakov
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no vraj opla kúpil ale nebudem tu flejmovaťmafi píše:pozeram ze si kupil puntasa od Sifa ,on kupoval punto alebo presedlal na inu znacku,nevies?netSensk1 píše:no vyzera to tak že by som došiel aj ja pozrieť ako staro_nový účastník ( auto "stare_známe" a majitel novy ) tak uvidim ako to bude vyzerať ešte v robote a taaaak
Fiat Punto 1.2 8v 44kw ELX rv. 2002
jj, fiatek neni.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
palec mi dnes volal ,ze chatky sa nevykuruju,tak teraz co ako sa dohodneme ,dame to iba na nedelu alebo pojdeme aj v sobotu a kurit budeme z borovicku?
ten zraz je pre vsetkých majitelov púnt alebo len pre členov klubu???musi byt punto upravene???lebo ja som majitel punta asi 4 mesiace je upne seriove ale zucastnit by som sa chcel.
Punto 1,3 MultiJet r.v. 2004
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
je to pre vsetkych majitelov punt ,radi ta uvitame aj ked si este neni clenom klubu ,kludne pridi ak mas aj kamaratov tak zavolaj radi ti poradime aj co sa tyka tuningu ak by si chcel