Vstřikovače

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
pilzik88
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vstřikovače

Příspěvek od pilzik88 »

zdravim nema nekdo stranky kde se daji sehnat vstrikovace na Fiat Bravo 1.9 TD 100? diky moc za odpovedi...
Reklama

kejml
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Re: Vstřikovače

Příspěvek od kejml »

pilzik88 píše:zdravim nema nekdo stranky kde se daji sehnat vstrikovace na Fiat Bravo 1.9 TD 100? diky moc za odpovedi...
Určitě je seženeš na www.fiat.cz
Upřesni dotaz a dostaneš lepší odpověď.
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
pilzik88
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pilzik88 »

mel jsem problemy se starty...rano ani zaboha nemuzu nastartovat!!!! musim startovat pomoci startovaciho spreje ktere striknu do sani za vzduchovy filtr..motor potom chytne jinak bYch nenastartoval ale vubec!!! ale se vstrikovacama mam asi problem urcite jelikoz s mi semtam rozina kontrolka vstriku a kdyz jedu tak cas od casu mi treba ve 100km/h nebo jak kdy auto zacuka a zamnou zustane oblak bileho dymu..jak kdyby tam slo moc nafty...muze byt naky vstrikovac vadny??? diky za rady!!!! Pilzik88
pilzik88
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pilzik88 »

tak musim uznat ze fiat je opravdu zahadny vuz,kazdou chvili se clovek setkava s novym spekem. nyni jsem vymenil vsechny 4 zhavici svicky(BOSCH..cena za kus 430kc) po demontovani starych jsem zjistil ze 3 svicky byly uplne K.O!!! zhavila jn jedna...takze motor nechtel chytnout ani za boha. nyni chyta na drc....kdybych nebyl hloupy svicky premerim hned pri montazi hlavy kdyz jsem menil tesneni pod hlavou,mohl jsem si usetrit mnoho casi ztraveneho s vymenou novych svicek a take nervu,...Fiat asi neuvazoval nikdy o vymene a tak to resil malym prostorem u svicek...Pizik88
pilzik88
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pilzik88 »

od te doby se mi ani nerozsvecuje kontrolka vstriku a auto necuka!!! jen nechapu co ma zhaveni spolecne s kontrolkou vstriku...no je to Fiat,clovek objevuje same nove veci :lol:
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“