MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) Martinez
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) Martinez
to Dohy: Pocital jsem s tim, ze magnet bude dovnitr a ne ven a vic jsem to neresil
- Reklama
sakra, asi mi fakt zamrzl mozek
tak potom neco takoveho, akorat misto toho prostredniho wooferu tam dat kapacitor, pod nej na spodni cast polozit zesik jeden a zesik druhej nevim ))
anebo to chces laminatovy?
tak potom neco takoveho, akorat misto toho prostredniho wooferu tam dat kapacitor, pod nej na spodni cast polozit zesik jeden a zesik druhej nevim ))
anebo to chces laminatovy?
- Přílohy
-
- f7f0_1.jpg (18.34 KiB) Zobrazeno 2282 x
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
na laminat ser je to silena prace ! HELE martine a kde mas Divko
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
to Katy: Kdyz to bude zajimavy a udelany pouze z MDF tak to nevadi a zadny laminat tam byt nemusi Puvodne jsem myslel, ze chces fotku kufru, aby si mohla neco nakreslit, ale ocividne hledas hotovy bedny.. chci neco, co v tom kufru bude zapadas, pasovat, vypadat jako celek a kazdyho to zaujme (malinko naroku )
to Dohy: Tak ted jsem zjistil, ze asi zamrzl mozek i me,, jak to myslis s tim divkem?
to Dohy: Tak ted jsem zjistil, ze asi zamrzl mozek i me,, jak to myslis s tim divkem?
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
nebo si postav bednu jenom a kdykoliv jí mužeš vydat já si udělal bednu a zabere mi 75% kufru budu rád každyž vedle ní dám zesiky
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
to vrabectu: jj tvoji bednu jsem videl, pekna chlupatice Ale moje predstava o zastavbe v kufru je o neco jina.. vec nazoru
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tohle se mi moc libi:
a tak jsem si tak nejak podle toho vymyslel:
Vse by bylo vyrezano z MDFky, s tim, ze by byla deska se zesilovacem umistena na podlaze odklopna tak, abych se mohl bez problemu dostat na rezervu a povinnou vybavu v ni ukrytou Misto laminovani krytu, bych prazdne mezery, mezi urcitymi komponenty, vyplnil pouze pouzitou tkaninou, pod kterou bych dal napr. polstar, aby to melo dojem oblych tvaru a mohlo to menit tvar
Kód: Vybrat vše
http://www.cicenet.net/showthread.php?t=4124
Vse by bylo vyrezano z MDFky, s tim, ze by byla deska se zesilovacem umistena na podlaze odklopna tak, abych se mohl bez problemu dostat na rezervu a povinnou vybavu v ni ukrytou Misto laminovani krytu, bych prazdne mezery, mezi urcitymi komponenty, vyplnil pouze pouzitou tkaninou, pod kterou bych dal napr. polstar, aby to melo dojem oblych tvaru a mohlo to menit tvar
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Martinezcze píše:Tohle se mi moc libi:
Kód: Vybrat vše
http://www.cicenet.net/showthread.php?t=4124
Tak to je hodně dobrý.Co je to hrubý černý co tam má nazačýtku?Nějaká antirezonanční hmota?
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
jj já chtěl taky dělat komplet zástavbu ale nevím jak bude hrát to splko až ho nakrmím chci se chiti aspon na mýstním db dragu nebo tak nějak ale příští rok plánuju laminátovou asi a navíc sem si na léto naplánoval s kámošema jet někam pod stan tak jí aspon vyndám abych tam dal jídlo a stan
2martinez : add1) ten obrazek-bedna, byla primo do punta (i kdyz mk1), jednou se prodavala na ebay.
add2) dala jsem ti to jako navrh
add3) nakres mas pekny ! kdyz se ti to tam v realu vleze, tak to mas vyreseno. vem komponenty a zkus v garazi nejakou "choreografii" v kufru. ono predstava je jedna vec a realita druha. vetsinou v tak malym prostoru pak jina
.... a k tomu odkazu : kuwa to je prace a hlavne vahy.
btw: mysli taky na to, aby jsi ten kurf neuzemnil uplne a aby ti extremne neskrtal zadek. i tak budes muset ty lemy trochu vyklepat
add2) dala jsem ti to jako navrh
add3) nakres mas pekny ! kdyz se ti to tam v realu vleze, tak to mas vyreseno. vem komponenty a zkus v garazi nejakou "choreografii" v kufru. ono predstava je jedna vec a realita druha. vetsinou v tak malym prostoru pak jina
.... a k tomu odkazu : kuwa to je prace a hlavne vahy.
btw: mysli taky na to, aby jsi ten kurf neuzemnil uplne a aby ti extremne neskrtal zadek. i tak budes muset ty lemy trochu vyklepat
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
to vrabectu: Tak ti preju hodne uspechu v dB Dragu
to Katy: S tou frazi, ze realita je jina, nez predstava, to mas bohuzel pravdu... jednoho krasneho dne vezmu karton, lepici pasku, nuzky a metr a zacnu promerovat a seskupovat... kdyz by to nevyslo s mistem pro lehke vyndani rezervy a ty bedny se SW by byli moc ke stredu, tak bych to musel udelat tak, ze by byly vyndavaci, minimalne jedna, ale to uz by se nejak vymyslelo Jinak s tou vahou mas recht, musim na to byt opatrny, aby mi ty zadni pruziny mohli alespon lehce pruzit... jinak lemy se budou vytahovat, to uz mi bylo jasny, kdyz mi prisli 17" kola a dala se na auto s podlozkami
to Katy: S tou frazi, ze realita je jina, nez predstava, to mas bohuzel pravdu... jednoho krasneho dne vezmu karton, lepici pasku, nuzky a metr a zacnu promerovat a seskupovat... kdyz by to nevyslo s mistem pro lehke vyndani rezervy a ty bedny se SW by byli moc ke stredu, tak bych to musel udelat tak, ze by byly vyndavaci, minimalne jedna, ale to uz by se nejak vymyslelo Jinak s tou vahou mas recht, musim na to byt opatrny, aby mi ty zadni pruziny mohli alespon lehce pruzit... jinak lemy se budou vytahovat, to uz mi bylo jasny, kdyz mi prisli 17" kola a dala se na auto s podlozkami
no ale treba schvali ten zakon, ze se nebude muset vozit rezerva (jen opravna sada) tak bys mohl povinnou vybavu pak schovat za sedacky zadni (do kufru za muziku).
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ja ji stejne nevozim uz 2 roky naky zakony a tu ? NA puntotuningu ?
no ono obecne v tuningu se nedela dle zakonů ze
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz