odchlípnutý plast kufru
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
- Reklama
- godolphin
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Mám na kufri to isté čo Ty, zaujímavé na tom je že minulé leto som to nemal, resp. som si to nevšimol až teraz ako sú už pomerne teplé dni a slniečko na to svieti dosť husto, tak je to viditeľné až moc, tiež mám obavu s vody ....
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Fiat Multipla 1.6 Benzín, rok výroby 1999
www.fiat-multipla.estranky.cz
- godolphin
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
u mňa korózia žiadna.....zatiaľ....Fantom píše:Taky to mám.Navíc mi to kolem už koroduje....
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
teče voda teče
Dneska jsem to rozdělal - šrouby na vnitřní straně kufru, tři hvězdičky nad SPZkou a pozor musí se oddělat plastový dekl, který kryje motorek stěračů, tam jsou další dva. Kupodivu žádná koroze. Jen kolem šroubů, ty jsou zrezlé.
Voda se ale tudy dostává dovnitř a vytýká spodkem, kolem těsnící gumy a pak do nárazníku kolem dveří (snad) ven. Je tam takový žlábek, takže se tam usazují i nečistoty. Já tam měl pěknou vrstvu písku a bahna.
Rada zní, utesnit! Nechápu proč tam nemají od výroby nějakou tesnící gumu. Já asi zvolím silikon a bude doufám klid
Lukáš
Voda se ale tudy dostává dovnitř a vytýká spodkem, kolem těsnící gumy a pak do nárazníku kolem dveří (snad) ven. Je tam takový žlábek, takže se tam usazují i nečistoty. Já tam měl pěknou vrstvu písku a bahna.
Rada zní, utesnit! Nechápu proč tam nemají od výroby nějakou tesnící gumu. Já asi zvolím silikon a bude doufám klid
Lukáš
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: teče voda teče
Jak si dopadl - hotovo? Taky mi to začlo dělat.ok2clj píše:Dneska jsem to rozdělal - šrouby na vnitřní straně kufru, tři hvězdičky nad SPZkou a pozor musí se oddělat plastový dekl, který kryje motorek stěračů, tam jsou další dva. Kupodivu žádná koroze. Jen kolem šroubů, ty jsou zrezlé.
Lukáš
1,6 16V BiPower
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
NE chlape, zatím jsem se k tomu nedostal. Nevyznám se v materiálech ... bude k tomu vhodný silikon?
Alda píše:Jak si dopadl - hotovo? Taky mi to začlo dělat.ok2clj píše:Dneska jsem to rozdělal - šrouby na vnitřní straně kufru, tři hvězdičky nad SPZkou a pozor musí se oddělat plastový dekl, který kryje motorek stěračů, tam jsou další dva. Kupodivu žádná koroze. Jen kolem šroubů, ty jsou zrezlé.
Lukáš
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, HEČ já už jo! Nevím jestli je vhodný, ale každopádně je tam. Uvidíme. Kdykoliv to můžeš rozdělat znovu. Ten plast co kryje motorek stěrače se demontovat nemusí a ty hvězdičky nad SPZ jsou TORX. Koroze žádná, jen spousta nečistoty.
Něco prostě italští soudruzi udělali špatně.
1,6 16V BiPower
ono toho co italští soudruzi udělali špatně je povícero: absence teploměru motoru a při zařazené "pětce" obtížná manipulace s topením.Alda píše:Ahoj, HEČ já už jo! Nevím jestli je vhodný, ale každopádně je tam. Uvidíme. Kdykoliv to můžeš rozdělat znovu. Ten plast co kryje motorek stěrače se demontovat nemusí a ty hvězdičky nad SPZ jsou TORX. Koroze žádná, jen spousta nečistoty.
Jinak jen tak mimo mísu,u nás v Prostějově má autoškola Kalvoda Jako jedno z výcvikových vozidel Multiplu.Předpokládám že je určena pro absolventy o ŘP na dodávku .Chtěl bych vidět výraz ve tváři 18ti letého řidiče při první jízdě
- Matess
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: odchlípnutý plast kufru
Taky mám tento nesoulad na 5 dveřích. Měl jsem to rozdělané a bohužel v tom místě kde to nesedí chybí z druhé strany konstrukčně šrob, takže to nejde mechanicky napravit.
Myslíte že je dobré to utešnit z vrchní strany silikonem? Aby se tam nedržela naopak vlhkost...
Myslíte že je dobré to utešnit z vrchní strany silikonem? Aby se tam nedržela naopak vlhkost...
Fiat MAREA Weekend - 100 16V ELX 76Kw *09/1999 (již tatínkova)
Fiat BARCHETTA - 1,8 VFD 96Kw limited edition *02/1998 (služení kráska)
Fiat MULTIPLA - 1,9 JTD 85Kw Dynamic *04/2004 (rodina už se nedusí)
Fiat BARCHETTA - 1,8 VFD 96Kw limited edition *02/1998 (služení kráska)
Fiat MULTIPLA - 1,9 JTD 85Kw Dynamic *04/2004 (rodina už se nedusí)