Nevěděl jsem, že udělat kvalitní hudbu zrovna do Cinqua je takový oříšek. Mě to trvalo jeden víkend a maximální spokojenost. Povedlo se mi vyřešit snad všechny problémy o kterých tu píšete. Dopředu není potřeba cpát nic silnýho, protože se ten zvuk stejně nemá od čeho odrazit, původně jsem to hodně předymenzoval, teď už tam mám jenom obyč středotónový reproduktory. Boudičku mám ze dvou sešroubovaných desek kuchyňské linky opracovaných do požadovaného tvaru a potažených jakousi "nešisující" látkou, kterou jsem koupil v první galanterii. Zadek je taky z dřevotřísky - ta hezky nese zvuk, opět potažené zmíněnou látkou. Na zadku se dá už vyřádit, tam to hraje jedna báseň! Z dlouholetých zkušeností, nejen mých, jsem zakoupil veškerou audiotechniku od prověřené staré dobré české TVM. Koukněte se na parametry těch reprodoktorů a ty ceny jsou neporovnatenlý s jakoukoliv "konkurencí"!
http://www.tvm-valmez.cz/ Tyhle moje v autě hrajou už 6 let naprosto výborně. Celý to zadní plato se vším všudy stálo dva litry.