Přehřívání
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Přehřívání
Ještě jeden dotaz. Zdá se mě, že mě nějak často zapíná větrák chladiče a to i teď v zimě. Nevíte někdo, čím by to mohlo být, nebo je to normální? Při normální jízdě na 5ku mě větrák skoro pořád běží. Děkuji
- Reklama
-
- Znalec
ja mám iný problém poraďte, ak prepnem prepínač na vzduch na predné sklo, tak aby sa nerobilo zahmlievanie predného skla v zime, tak stále ide len studený vzduch, i keď mam nastavený najteplejší, a to i pri dlhej ceste, ostatné fungujú s teplým fúkaním, tak neviem či je to tak originál ale asi nie, to sa mi nezdá, nie je to bohviečo ak vám z predného skla sa do tváre odráža studený priamo zo skla.
Čo by mohlo byť zlé?....
Čo by mohlo byť zlé?....
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přehřívání
Mám stejný problém. obávám se že je to těsnění pod hlavou, jdou mě bublinky do expanzky ale zatim to jezdí tak to neřešim jenom s tím nikam daleko nejezdim jenom do prace. Jak jsem už psal jsou tyhle motory na to náchylný.dandy píše:Ještě jeden dotaz. Zdá se mě, že mě nějak často zapíná větrák chladiče a to i teď v zimě. Nevíte někdo, čím by to mohlo být, nebo je to normální? Při normální jízdě na 5ku mě větrák skoro pořád běží. Děkuji
1,6 16V BiPower
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
S těmi bublinkami to mám taky. Přitom těsnění pod hlavou mám měněné před 1,5 rokem. Při krátkých cestách je to OK, ale už po 70km mám expanzku plnou vody a chladič zavzdušněný. Uvidíme...cervenydrak píše:Mám stejný problém. obávám se že je to těsnění pod hlavou, jdou mě bublinky do expanzky ale zatim to jezdí tak to neřešim jenom s tím nikam daleko nejezdim jenom do prace. Jak jsem už psal jsou tyhle motory na to náchylný.dandy píše:Ještě jeden dotaz. Zdá se mě, že mě nějak často zapíná větrák chladiče a to i teď v zimě. Nevíte někdo, čím by to mohlo být, nebo je to normální? Při normální jízdě na 5ku mě větrák skoro pořád běží. Děkuji
1,6 16V BiPower
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zkusil bych termostat...Alda píše:S těmi bublinkami to mám taky. Přitom těsnění pod hlavou mám měněné před 1,5 rokem. Při krátkých cestách je to OK, ale už po 70km mám expanzku plnou vody a chladič zavzdušněný. Uvidíme...cervenydrak píše:Mám stejný problém. obávám se že je to těsnění pod hlavou, jdou mě bublinky do expanzky ale zatim to jezdí tak to neřešim jenom s tím nikam daleko nejezdim jenom do prace. Jak jsem už psal jsou tyhle motory na to náchylný.dandy píše:Ještě jeden dotaz. Zdá se mě, že mě nějak často zapíná větrák chladiče a to i teď v zimě. Nevíte někdo, čím by to mohlo být, nebo je to normální? Při normální jízdě na 5ku mě větrák skoro pořád běží. Děkuji
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zkusil bych termostat...[/quote]
Termostat, i když to topí výborně? Jo kdyby to netopilo...
Termostat, i když to topí výborně? Jo kdyby to netopilo...
1,6 16V BiPower
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Červenýdraku jak si dopadl? Já vezu auto do nemocnice o víkendu, tak uvidíme. Dám zprávu co to bylo.cervenydrak píše:Mám stejný problém. obávám se že je to těsnění pod hlavou, jdou mě bublinky do expanzky ale zatim to jezdí tak to neřešim jenom s tím nikam daleko nejezdim jenom do prace. Jak jsem už psal jsou tyhle motory na to náchylný.dandy píše:Ještě jeden dotaz. Zdá se mě, že mě nějak často zapíná větrák chladiče a to i teď v zimě. Nevíte někdo, čím by to mohlo být, nebo je to normální? Při normální jízdě na 5ku mě větrák skoro pořád běží. Děkuji
1,6 16V BiPower
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
určitě se ozvi jí zatim nic auto jezdi ale ty problémy s cng to je mazec. jsem zvědav co ti tam udělaj s karkou.
1,6 16V BiPower
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Já doufám, že kárku opraví, nic víc. Je to ověřený mechanik, s mojí plnou důvěrou.cervenydrak píše:určitě se ozvi jí zatim nic auto jezdi ale ty problémy s cng to je mazec. jsem zvědav co ti tam udělaj s karkou.
Jaké problémy máš s CNG?
1,6 16V BiPower
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ale děláa si to co chce. Ráno to nastartuji na plyn a běží to dve min. potom to chcipne a jde to natočit jenom s plnym plynem ale zase to chcipne na volnobeh. Za jízdy to jede normálně ale jak padnou otačky pod 2 tis tak se to začne dusit a chcipne. V servisu mi řikali že to jsou vstřiky ale tomu nevěřim jednou to jde a jednou ne, nechal jsem je seřídit a vyčistit a nic.
1,6 16V BiPower
- Matess
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nemohl by to být ten krokový motorek co hlídá volnoběh?? Ten se projevuje spíše kolísáním otáček na volnoběh, ale osvědčil se na to čistící spray.
Určitě mrkni sem:
http://fiatmareaclub.com/modules.php?na ... volnob%ECh
A sem:
Určitě mrkni sem:
A sem:
Fiat MAREA Weekend - 100 16V ELX 76Kw *09/1999 (již tatínkova)
Fiat BARCHETTA - 1,8 VFD 96Kw limited edition *02/1998 (služení kráska)
Fiat MULTIPLA - 1,9 JTD 85Kw Dynamic *04/2004 (rodina už se nedusí)
Fiat BARCHETTA - 1,8 VFD 96Kw limited edition *02/1998 (služení kráska)
Fiat MULTIPLA - 1,9 JTD 85Kw Dynamic *04/2004 (rodina už se nedusí)
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tohle taky znám. Jízda OK, ale na volnoběh to chcíplo. V létě 2007 prostříkal můj mechanik škrtící klapku a od té doby naprosto v pohodě. Dělalo to jen na CNG, na benzín v poho.Matess píše:Nemohl by to být ten krokový motorek co hlídá volnoběh?? Ten se projevuje spíše kolísáním otáček na volnoběh, ale osvědčil se na to čistící spray.
Určitě mrkni sem:
A sem:
1,6 16V BiPower