padnuta strana puntika
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
padnuta strana puntika
hi all,
puntomaniaci potreboval by som radu. som totalny analfabet do aut preto sa vopred ospravedlnujem za "netechnicky" popis problemu.
mam dovezeneho puntika (10/08, slovinsko)... po standardnych urobeniatkach (vymena tesneni, vodnej pumpy, pred tyzdnom bolo menene prave rameno nakolko to uz bolo znacne vychodene, bola spravena aj geometria) mi pred 2 dnami zacalo buchat v prednej naprave po prejazde po hocijakej nerovnosti... zvuk podobny ako ked prejdete cez jamu... proste tupy zvuk na lavej aj pravej strane... absolutne netusim cim by to mohlo byt kedze na puntika sa kukali 2 mechanici a vraveli ze tlmice a pod. su v poriadku... dnes som si ale po kratkej ceste vsimol ze mam padnutu asi o polovicu pravu prednu stranu... v com moze byt problem?
este taky moznopostreh... problemy sa zacali az ked zacali mrazi... po zohriati (15-20km jazdy) sa to vratilo do poriadku, ziaden buchot, auticko vsetko pekne odperovalo...
puntomaniaci potreboval by som radu. som totalny analfabet do aut preto sa vopred ospravedlnujem za "netechnicky" popis problemu.
mam dovezeneho puntika (10/08, slovinsko)... po standardnych urobeniatkach (vymena tesneni, vodnej pumpy, pred tyzdnom bolo menene prave rameno nakolko to uz bolo znacne vychodene, bola spravena aj geometria) mi pred 2 dnami zacalo buchat v prednej naprave po prejazde po hocijakej nerovnosti... zvuk podobny ako ked prejdete cez jamu... proste tupy zvuk na lavej aj pravej strane... absolutne netusim cim by to mohlo byt kedze na puntika sa kukali 2 mechanici a vraveli ze tlmice a pod. su v poriadku... dnes som si ale po kratkej ceste vsimol ze mam padnutu asi o polovicu pravu prednu stranu... v com moze byt problem?
este taky moznopostreh... problemy sa zacali az ked zacali mrazi... po zohriati (15-20km jazdy) sa to vratilo do poriadku, ziaden buchot, auticko vsetko pekne odperovalo...
puntik MKI, 40kw, 12/97, 143 xxx km
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
sachs su standard.. ja som daval dozadu magnetti marreli a po dvoch mesiacoch uz mali ucinnost len 63% .. (( stare som dal prec, lebo mali ucinnost 60% . Ta neviem.. hlavne nekup tie najlacnejsie, abo dajake polske..Caesar.SK píše:tak puntik ma najazdenych 143*** km, servisnu knizku sice k nemu nemam ale nemyslim ze boli niekedy menene... thx za pomoc...
inak za ake tlmice by ste to odporucali vymenit? nejake s dobrym pomerom cena/vykon
Radsej priplat..
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Caesar .. ty si Kosican? ja pracujem v KE.. super.. dalsi Puntak do partie ..tesim sa.. ake mas Punto? aka farba a motor? ja sa vyskytujem na TUStanno píše:sachs su standard.. ja som daval dozadu magnetti marreli a po dvoch mesiacoch uz mali ucinnost len 63% .. (( stare som dal prec, lebo mali ucinnost 60% . Ta neviem.. hlavne nekup tie najlacnejsie, abo dajake polske..Caesar.SK píše:tak puntik ma najazdenych 143*** km, servisnu knizku sice k nemu nemam ale nemyslim ze boli niekedy menene... thx za pomoc...
inak za ake tlmice by ste to odporucali vymenit? nejake s dobrym pomerom cena/vykon
Radsej priplat..
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ja ucim na FEI TU.. je to cervene Punto s PO spz Ked ma niekedy uvidis, tak sa pristav moje je tiez 1.1tka..Caesar.SK píše:njn... v KE studujem, SvF TU a vlastne uz aj vacsinu roka prebyvam... puntik je 1,1 motor, 40kw, farba tmavo seda metaliza... spravim aj nejake foto ak bude cas
- SpiritWolker
- Všeználek
mne sa zda ze na mojom Punte vzadu je lava strana nizsie, ale to musim niekde presne zmerat na rovnom podklade, vsetky tlmice mam nove KYB, môzno to bude pruzinamy, uz sa odlupuje z nich farba a su hrdzave
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
- johnyvine
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
zokot píše:co to tam máte za ceny?
ceny mame niekde inde ako vy samozrejme.. ale tak daju sa kupit tuknute punta 1,1 , 1,2ky za 30 az 50 000,- Sk + prepis. ja som za svoje dal 50 000 Sk + novy motor 14 500 , hopla nemal som to už pocitat v € ?
Punto 16V 63kw/85PS, r.v. 1999, Mk1 , modrá metalíza 5dv, full, motor 176.B9000
klasika, mam to tak taky.. uz se to resilo v jinem vlakne. Udajne neco na naprave (?)SpiritWolker píše:mne sa zda ze na mojom Punte vzadu je lava strana nizsie, ale to musim niekde presne zmerat na rovnom podklade, vsetky tlmice mam nove KYB, môzno to bude pruzinamy, uz sa odlupuje z nich farba a su hrdzave
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.