ahoj, jak na to prosím? Vpředu je to jasný, jehlou... ale koukal jsem na zadek, přítule ostřikovala a nebyl jsem schopnej ani říct, odkud to přesně stříká ... je tam taková delší asi pul cm dlouhá dírečka, ze který by to mohlo stříkat, nicméně s tou se mi nepodařilo ničím pohnout....
A pak ještě jeden dotázek, jde nějak udělat to, aby když ostříknu předek, aby střerače třeba dvakrát setřely jako je tomu u novějších aut?
Seřízení ostřikovače zadního stěrače
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Seřízení ostřikovače zadního stěrače
Punto mk1 55S ( 1996 )
najeto 34 xxx km
najeto 34 xxx km
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Zadní ostřikovač se seřizuje plastovým válečkem s rýhou na šroubovák, je vidět po odklopení krytky zadního stěrače. Často to je zatuhlé.
Nedůležité srandičky jako 2x stříknout - 1x setřít a obráceně obvykle řídí IO za asi 3 Kč v relé stěrače/ostřikovače. Hledáním jeho typu a hloubáním nad jeho zapojením v Puntu nehodlám ztrácet čas
Nedůležité srandičky jako 2x stříknout - 1x setřít a obráceně obvykle řídí IO za asi 3 Kč v relé stěrače/ostřikovače. Hledáním jeho typu a hloubáním nad jeho zapojením v Puntu nehodlám ztrácet čas
Punto 55S Mk I
-
- Všeználek
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ucpaná nebo prasklá hadička. Já si už zvykl, že zadní ostřikovač nestříká, ale jen čůrá na sklo. Předek není taky úplně úzasnej, ale aspoň něco. Chtělo by to silnější motorek čerpadlaPuntoRacer píše:co moze byt pricinou ze zadny ostrekovac striekal najprv normalne, potom ledva dostrekol na okno a teraz uz nestrieka vobec...akonahle sa vonku ochladilo thak sa to nejak pobabralo...da sa to nejak precistit alebo nieco take?
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
-
- Všeználek