no ten nemam a myslim ze by stal vic jak ty blinkry jinak naraznik musel dolu presahovalo na spodni hrane to svetlo jako mozna by to slo ale pacil bych to hodne proti temu naraznik tak sel radej dolu no hl ze to tam je tak jak ma byt
jinak blinkry sem jiz obednal tak sem zvedav rejpat se do tehu budu az prijdou abych nebyl nasranej jinak jaky xenony na potkavaci svetla a jaky na dalkovy?
este by me zajimalo na shopu kde sem ty lampy kupoval bylo napsano podpora elektronickeho naklapeni ale kdyz to zkousim macka na palubce nic se nedeje cim to?
Tak teď to čeká mě na MK1...akorát sem z toho v rozpacích páč mám na autě H4 a na těch světlech je napsaný H7+H7 takže...začínám se pomalu bát jakože ... Ale na kopáčkových stránkách píšou ze by to mělo jít i na H4...snad nebudu brečet potom...
Jojo dobrý už sem to pochopil...už sem to tam byl dávat,i zapojení sem pochopil u auta akorát jaxem to tam dal taxem si uvědomil že sem piča že mám 5x H4 ale žádný H7 v náhradních žárovkách...taxem si zanadával,vytáhl sem to a šel sem to přemontovat zpátky..akorát jediná věc mě nešla...vyšroubovat ten motorek naklápění světel. sem šrouboval šrouboval a pak už dál nešel,vytáhnout taky ne..taxem to radši nechal být... a s tím relátkem teda taky nevím?nějaký rady?elektrika není moje silná stránka...
závěrem ale sem rád že to bude nejspíš velmi lehká práce.. až na to jebání s tím relátkem..
lidicky este jeden dotazek jaky xenony do potkavacek tusim ze to je H7 dat tam 6000k nebo naky silnejsi udajne pry 6000k je nejvic podobny dennimu svetlu a kdyz uz je to vyssi napr 8000k ze je to zbytecny ze to stejne lidsky oko nevidi nebo jak to je diky