Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Plny suhlas, toto si ludia s xenonami v parabolach neuvedomuju. Ked je taketo pocasie, a situacia ako si popisal, tak by som najradsej odtrhol vsetky zrkadla. Stredne je ok, preklopim, ale bocneFetesBrod píše:teď jsem přijel domů z práce a celou cestu zamnou jela stará okcávka s xenonama. Venku tma a déšť, vůbec nic jsem neviděl, jak oslňoval. Tak jsem mu párkrát dupl na brzdu, rozsvítil mlhovku, pak, když mě předjel, tak jsem na něj blikal ať zastaví, dal bych mu bombu, raději ujel.
ty máš xenony v čirém světle? Když máš MK2b tak asi jo ne? To může být docela prasečinaGoofy píše:aha.. takze asi jediny sedlak si tu ty!...bo kazdeho vec ci si da alebo neda aj do parabol. To ze ta to asi oslnuje je tvoj problem.. kazde jedny xenony oslnuju, aj v parabolach a v sosovkach. Ide len o tu jedinu blbost, ze v com su schvalene...
ja ich v mk2b mam a nikto s tym problem nemal, ano svieti to silene ale su nastavene tak ze neoslnuju a ja vidim. parkrat ma uz kontrolovali a ohladom svetiel prislusnik ani necekol. co sa tyka sosoviek tak neviem ako je to v punte ale vsetky nove auta mne osobne svietia-oslnuju viac hlavne ked vojde do nejakej priehlbiny na ceste tak to je potom horsi pohlad na to sosovkove svetlo ako priamo do vybojky, je mnohokrat zosilene.l-cizek píše:ty máš xenony v čirém světle? Když máš MK2b tak asi jo ne? To může být docela prasečinaGoofy píše:aha.. takze asi jediny sedlak si tu ty!...bo kazdeho vec ci si da alebo neda aj do parabol. To ze ta to asi oslnuje je tvoj problem.. kazde jedny xenony oslnuju, aj v parabolach a v sosovkach. Ide len o tu jedinu blbost, ze v com su schvalene...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |