Tady se nabizi snad tri vysvetleni...Stanno píše:Tak a je to definitivne... klepe to od kluky a ojnic.. na buduci tyzden to ide na generalku, kedze to zerie aj olej ... dnes mi to aj nejak divne startovalo a takmer zdochlo na krizovatke..
A to ma auticko len 112 tis. km .. predchadzajuci majitelia (prva bola zena) sa na tom asi vyzurili ...
1) nebyly provadeny pravidelne vymeny oleje
2) km neodpovidaji poctu na tachometru
3) byl to nejaky pondelni ci patecni kousek
V kazdem pripade je to nestesti kupovat auto po takovychto majitelech, to clovek z toho roste.
Btw my jsme take kupovali auto s nejakyma 114tis km, ale to uz tam byly vymeneny dily predchozim majitelem jako spojka, ramena, vyfuk, vlnovec, rozvodak a take prebrusovana hlava, menene tesneni pod hlavou, cele chlazeni (podle faktur nejakych 30tisKc). Naposled jsem resil, ze po umyti motoru, ze spatne starter startoval. To vyresilo vytazeni, ocisteni a montaz. Co jsem delal ja, ze jsem musel vymenit vadnou lambda sondu. Nyni to je motoricky v poradku, avsak stranka karoserie a hlavne podvozku byla nic moc. Musel jsem to hned poresit, nebot za par let by to byla sama dira. Nikdo tam od zacatku neprovedl zadny ochranny nastrik, az nyni.
Zena ma nyni svoje auticko v poradku a je spokojena.