Cudzi predmet v nadobke chladiacej zmesi!!
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- waterford26
- Fiaťák
Cudzi predmet v nadobke chladiacej zmesi!!
No dnes mi omylom padla do nadobky s chladiacou zmesou jedna vecicka ktora sa neda opisat..len to ze je to z plastu..asi ako vrchnak z pet flase s dierou uprostred ..neda sa to nijako vytiahnut a tak som vypustil spodnu hadicu..vlastne komplet vodu z okruhu ale aj tak som to ani zo spodku nevytiahol..ta trubka co sa na nu napaja hadica je mensia ako ta umela vec. Takze som tam dal destilku a antifreeze a ta svinucha si tam plava na povrchu hladiny v nadobke . Moze sa nieco stat??...hadam by sa to roztavit nemalo Proste to nejde von...vopred dakujem za odpovede typu ako sa ti to tam podarilo atd...prtoste je to tam a nejde prec..ale nikam inam sa to nedostane ani to neupcha nic..pretoze je v tom diera. Dakujem za dotazy
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cudzi predmet v nadobke chladiacej zmesi!!
No já bych to rači vytahl. Nevíš co se stane a někde se to pak ucpe. Leda pokud to bude plavat, tak si vyrobit nějakej háček a zkusit to vytáhnout. Nebo sundat chladič, otočit a vypadne ti ta mrška ven. Určo bych zkusil nalít tam víc destilky až budeš mít plnou nádobku, tak to bude až nahoře a vytáhneš to líp ne? A zbytek pak vypustíš.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
- waterford26
- Fiaťák
- waterford26
- Fiaťák
no praveze prdlajz....ono to unika ako ryba tam na hladine )...mozno skusim nejaky pean alebo tenucke dlhe klieste..neviem... ..a co mi tam spadlo??..no zobral som si hadicku zo zabky na dofukovanie matracov atd...ze s tou hadickou proste trosku kvapaliny vycucnem a dolejem antifreezer...no a na konci tej hadicky bola taka picovinka rozsirena..ktora sa odtrhla ked som hadicu tahal von z nadobky ..proste taka mala svina!!
- waterford26
- Fiaťák
naohýbej si z delšiho drátu takové kleštičky a normálně to vytáhneš vrchem,řešil jsem kdysi něco podobného
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic