čaute potreboval by som vediet že čo spravit s kolesom vzadu na punte lebo mi šucha ked tam dam dvoch ludi sme tam na hrkoch mam tam 195/50/15 a 3 cm podložky pričom koleso je pekne zarovno. Hlavne by som potreboval poradit niekym kto to už riešil na punte II ale nechcem vytahovat blatniky. Dík za všetky rady
jirka píše:odstranit podložky a dát pneu a kola určená výrobcem
Tak diky za odpoved nechcem dat preč tie kola ani podložky. Ved toto je tuning stranka tak si mi nepovedal žiadnu rozumnu odpoved
Toto neni tjůnink stránka.
je to pouze forum, ktere je ale zaroven jako odkaz a forum Punto tuning fans... takze tak trochu je
ale resi se tu i bezne veci,tipy a triky,zavady atd.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
heh jestli nechces vytahovat blatniky tak bud to sundej ty gumy a podlozky a vyser se na tuning pac to stejne nema cenu a nebo si nech o nekoho vytahovackou blatniku nechat vytahnout blatniky bez poskozeni ale asi za to zaplatis vic a nebo si vem doma kladivko sundej si kolecka a rozmlat ten blatnik na pozadovanou sirku aby ti to neskrtalo vem si trosku kitu a pak si to nech prestrikat
Kosta píše:heh jestli nechces vytahovat blatniky tak bud to sundej ty gumy a podlozky a vyser se na tuning pac to stejne nema cenu a nebo si nech o nekoho vytahovackou blatniku nechat vytahnout blatniky bez poskozeni ale asi za to zaplatis vic a nebo si vem doma kladivko sundej si kolecka a rozmlat ten blatnik na pozadovanou sirku aby ti to neskrtalo vem si trosku kitu a pak si to nech prestrikat
hh to by som dopadol ale niekedy mam chut mu rojebat blatnik tomu autu ale už viem ako to spravím da zosustružit tomu 5mm dole z podložky a bude to v pohode
Tak jestli to je jen o par mm tak je to ok ja mel vzadu vetsi problem dal sem to auto 5 cm od zeme a na zadek 4 cm podlozky a jeste kola ET 15 takze sem vytahoval lem az skoro do zadnich dveri ;)ale nastesti k tomu nedoslo tak hodne stesti s tim Tuningem
a čo ty už na to kašleš šak si napisal že ideš robit druhe punto ? Inak ja nerobim velky tuning len nechcem aby to vyzeralo ako električka s tými kolesami mne stači ako koleso vratim spat o 2 mm lebo len tolko šucha