Problém s autorádiem

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
lzika
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s autorádiem

Příspěvek od lzika »

Čau všichni, už celý jeden den vlastním Fiat Bravo 1,6 16V r.v. 1996 a hned se vyskyt problém s autorádiem. Originální jsem vyndal a dal jsem tam jiný. Radio hraje ale problém je v tom že při zapnutí klíčku se rádio resetuje a vymažou se mi všechny uložené stanice, nastavení atd. Jsou tam dva klasický iso konektory ale pak je tam ještě jeden barevnej konektor který už nemam kam zastrčit. Tak právě nevim jestli se to nemusí u neoriginálního rádia nějak poštělovat. Nevíte někdo?? :cry:
Reklama

skip63
Začátečník

Re: Problém s autorádiem

Příspěvek od skip63 »

lzika píše:Čau všichni, už celý jeden den vlastním Fiat Bravo 1,6 16V r.v. 1996 a hned se vyskyt problém s autorádiem. Originální jsem vyndal a dal jsem tam jiný. Radio hraje ale problém je v tom že při zapnutí klíčku se rádio resetuje a vymažou se mi všechny uložené stanice, nastavení atd. Jsou tam dva klasický iso konektory ale pak je tam ještě jeden barevnej konektor který už nemam kam zastrčit. Tak právě nevim jestli se to nemusí u neoriginálního rádia nějak poštělovat. Nevíte někdo?? :cry:
Ted sem to delal stejnej problem musel sem překlenovat stalej proud+ červenej drat konektorA pin7 na ten co by u noveho radia u meho na pin4 a v poho ted radio hraje i při vyp.kličku
Brava 1,2 16V červena r.v 99
Nexia GTX 1,5 16V Hatchback3 bíla r.v 96
předtím Favo 136 r.v 90
lzika
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lzika »

Tak už to frčí. Díky moc bylo to přesně jak si psal. Při vypnutým klíčku to sice nehraje, ale to už mě netrápí. Ještě jednou dík :wink:
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“