Vidim ze tu riesite tlmice. Tak by som sa chcel opytat. Mam uz dost vybite tlmice citim kazdu dieru kazdu nerovnost a uz ma to stve ale neviem ci mam kupit aj tlmice s pruzinami alebo stacia iba tlmice. Co myslite? Mozem to nejak zistit co treba vymenit??
tak som sa dnes bol informovat o cenach tlmicov a urobili mi nejake ponuky. Chcem kupit originalne tlmice lebo sportove ma nejak na tieto cesty nelakaju. Mate niekto skusenosti s tlmicmi GABRIEL ??? Predavac mi povedal ze su kvalitnejsie ako MONROE a su za celkom dobru cenu.
Plynove tlmice GABRIEL predne 48 euro za kus
40 euro za kus
Taxe podívej v jakým stavu máš péra...pokud je máš jako já zrezlý jak fena a už jim od pohledu moc nevěříš tak máš jasnou volbu..ppokud sou jakštakš ok,kup si jenom tlumiče... nic jinýho lehčího ti poradit nemůžu,jedině pak zajet někam do servisu a nechat si je nejak otestovat...nvm...
tlmice Gabriel predava aj firma kde robim, ale 4 truck and trailer, taktiez aj nahradne diely ktore nie su z polska ale kvalitne znackove takze gabriel bez problemov
FIAT PUNTO II 1.2 8V 44kW EL
2009 -- 129,6dB
2010 -- 133,5dB
http://fotoalbumy.azet.sk/xeromax/my-punto/
http://www.xtuning.tk
Snowfox píše:Taxe podívej v jakým stavu máš péra...pokud je máš jako já zrezlý jak fena a už jim od pohledu moc nevěříš tak máš jasnou volbu..ppokud sou jakštakš ok,kup si jenom tlumiče... nic jinýho lehčího ti poradit nemůžu,jedině pak zajet někam do servisu a nechat si je nejak otestovat...nvm...
No pera vyzeraju perfektne.Po prve tu v irsku nesnezi takze na cestach nieje sol, nie ako u nas na slovensku takze cely podvozok aj napravy su v perfektnom stave Takze ked hovoris len podla toho ako vyzeraju tak su v poriadku. dik uz len sa rozhodnut ci monroe alebo gabriel ale naisto viem ze plynove
xeromax píše:tlmice Gabriel predava aj firma kde robim, ale 4 truck and trailer, taktiez aj nahradne diely ktore nie su z polska ale kvalitne znackove takze gabriel bez problemov
ahoj, do jara bych chtěl pořídit i ten podvozek, ale nemám s tím zkušenosti, nevím vůbec kolik snížení, chtěl bych s tím normálně jezdit, nejen na srazy. Tak o kolik bych to měl dát dolů? mám mk1 cena tak do 8000
Pokud s tim chceš jezdit a nebát se že něco urveš tak to nesnižuj,jinak asi optimální je tak -60/-40,s tím se dá jakš takš jezdit,teda pokud máš nějaký normální nárazníky,ne ty co jsou až na zem
Futile Italian Attempt at Transportation Very Weird
tak já mám Katy image a ty vypadaj že budou až na zem, ještě jsem to nezkoušel, ale nad kolama je opravdu moc velká mezera chtělo by to alespon o kousek shodit dolu