Palubovka-potřebuji vysvětlt
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Zdravím vás chlapy,je mi trapně se na to ptát ale musím.Dnes mé manželce začala svítit na palubovce Punta S55 r.v.97 kontrolka ale nevím co znamená a manuál nemám.Je to při zapnutí klíčku,je tam baterka,olej a to vedle?říkala v pravo a je to prý jak vstřik.Je to možný nebo jak je to tam po sobě.Dík moc za odpověď na mou trapnou otázku.
- Reklama
Dle toho jak to popisuješ bych řekla,že to jsou vstřiky - ,,hadice a jsou z kapky ?
Fiat Punto 1,2i r.1995
FIAT PUNTO II. 1.2 8V r.2001
FIAT PUNTO II. 1.2 8V r.2001
Re: Palubovka-potřebuji vysvětlt
gyros74 píše:Zdravím vás chlapy,je mi trapně se na to ptát ale musím.Dnes mé manželce začala svítit na palubovce Punta S55 r.v.97 kontrolka ale nevím co znamená a manuál nemám.Je to při zapnutí klíčku,je tam baterka,olej a to vedle?říkala v pravo a je to prý jak vstřik.Je to možný nebo jak je to tam po sobě.Dík moc za odpověď na mou trapnou otázku.
Ono je to vstrek tak ako tu bolo napísané . Najlepšie je ak ten vstrek svieti už pri naštartovaní auta to znamená že jednotka ti vstriekuje alebo zavlhčuje priestor pri sviečke a je to úplne normálne a ba až malo by ti to svietiť stále pri štarte tak ako mne aj mojim známym s punta club Žiaden strach
Re: Palubovka-potřebuji vysvětlt
Nuz ono by to svietit nemalo, to sa nahvilu rozsvieti, potom to zhasne a potom po nastartovani by to svietit rozhodne nemalo. Co je vo veci sa da zistit z diagnostiky. Tipoval by som to na nejake cidlo.
Punto Mk1 1.1 r.v. 1997 cca 140000 km