Zadní stěrač
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Zadní stěrač
Hellow!
Jak řešíte výměnu gumičky zadního stěrače?
Náhradní Valeo je za 150, Champion za 700... musím se pořádně mrknout, jak je to udělaný.
Jak řešíte výměnu gumičky zadního stěrače?
Náhradní Valeo je za 150, Champion za 700... musím se pořádně mrknout, jak je to udělaný.
- Reklama
zadní stěrač
Nezaskočil jsem vás svým dotazem moc?
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
4 mellow
....taky jsem koukal, že zůstalo fórum po tvým dotazu a anketě nějaký vlažný.
Ale spíš, než že bys někoho zaskočil, jsi zamířil na tu úplně poslední věc na Mlokovi, (a to nejen bráno zepředu dozadu) o kterou se majitelé starají.....
Ale pozor, nepodceňovat: Až když to začne stírat a stříkat jak má, tak poznáte, jak je to dobrý!
....taky jsem koukal, že zůstalo fórum po tvým dotazu a anketě nějaký vlažný.
Ale spíš, než že bys někoho zaskočil, jsi zamířil na tu úplně poslední věc na Mlokovi, (a to nejen bráno zepředu dozadu) o kterou se majitelé starají.....
Ale pozor, nepodceňovat: Až když to začne stírat a stříkat jak má, tak poznáte, jak je to dobrý!
nefachá
No, mně zadní stěrač vůbec nefunguje. Nevím proč. Ostřikovač stříká, ale stěrač nic. Ani jsem to neřešil, protože ho moc nepostrádám, ale jestli by tady někdo měl pro mě nějakou radu, tak sem s ní
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
Re: nefachá
Ten sterac nejde, zrejme kvuli zarezle osicce. Je to nutne rozdelat a procistit, pokud nebude vsak pozde a motorek je spaleny, nebot nepretlacil tu zarezlou osku. Delal jsem to jak na Puntu, tak na Marejce.kubiii píše:No, mně zadní stěrač vůbec nefunguje. Nevím proč. Ostřikovač stříká, ale stěrač nic. Ani jsem to neřešil, protože ho moc nepostrádám, ale jestli by tady někdo měl pro mě nějakou radu, tak sem s ní
Neni to nic sloziteho, prace tak na pul hodky.
Co se tyce toho sterace a gumicky. Ja to resil vymenou pouze gumicky, vytahnout, ustrihnout delku jak ma a nastrcit nazpet. Nyni je to lepsi, zena je spokojena a stira
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
anonyme píše:tak to máme pochopit tak, že muž nestírá a nechá zareznout osičku?zena je spokojena a stira
Mě, prosím, nepodezřívejte z toho, že bych snad mohl nechat zareznout osičku či spatně nasadit gumičku, já to tak už koupil (ne manželku, Mulťu)
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
gumička
Pořád se bavíme o té stejné gumičce?kubiii píše:Mě, prosím, nepodezřívejte z toho, že bych snad mohl nechat zareznout osičku či spatně nasadit gumičku, já to tak už koupil (ne manželku, Mulťu)
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: