MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

hele a ten lak je bily nebo modry nebo jaky vlastne ?... :)
no,kdybych nemela uz sve tak bych o nem premyslela.
btw:podvozek je na tom jaky ?kdyz D2 mas na svym gt.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Reklama

Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

No farba je tam biela perlet no a podvozok je tam zatial z GTcka tj. seriove tlmice a sportove pruziny Eibach... No Katy a nevedela by si o niekom kto by mal zaujem ? Potrebujem spravit miesto v garazi hehe :roll:
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in 8-)
Obrázek
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Jakou si za ten polotovar predstavujes cenu ?... co tam chybi ? .. hod me do obrazu mozna mam zajemce
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

No polotovar hehe, nechyba nic auto je nastriekane vsetko je hotove akurat ako vravim dvere a kapoty budu seriove z GTcka no a trebalo by doriesit elektricke vyklapanie svetla...mechanizmus k tomu dam ale treba to zapojit...narazniky by som k tomu dal tiez, dam k tomu aj elektricke ovladanie okien a zrkadiel...hacik je v tom ze auto neni poskladane (interier, okna atd...) ale vsetky diely k nemu mam len ho treba poskladat co sa mne uz nechce z casoveho hladiska a cenu vobec neviem aku si predstavujem...naozaj to zalezi od toho kolko by dotycny ponukol a ja uvazim ci je to dobra ponuka alebo nie...hehe v tom aute je preinvestovanych vela penazi a tolko mi uz nikdy nikdo za to auto neda takze radsej to chcem riesit takto, formou cenovych ponuk.... :lol:
Obrázek
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

potreboval bych aspon cca tvou predstavu kdybys to dal dokupy
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

Inac aspon aby som uviedol pribliznu predstavu o cene chcel by som za to auto aspon tolko aby som aspon z casti mohol uhradit naklady spojene s upravou GTcka, kt. budu dost velke a kedze prasule nejsu tak to riesim predajom 1.1-ky...keby som mal peniaze necham si a dokoncim obe auta... :roll:
Obrázek
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

nemuzes chtit ranec a jeste aby to nekdo za tebe dokoncil ( slozil )
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

No to je ten problem ze mne sa to uz neoplati skladat a ani nechce...proste keby som si to zlozil tak by mi to uz bolo luto predat a asi by som si to nechal...Preto to chcem predat rozobrane a poskladanie nechat uz na novom majitelovi...Neni tam toho moc na skladanie ako vravim, treba len nahodit okna, interier a zadne svetla...no a zapojit el. odklapanie svetla no a dat stretknut kapoty a dvere z GT do farby...Proste najlepsie by bolo keby to kupil nejaky fanda kt. by si to uz dokoncil podla seba na svoj obraz... :roll: Ale fakt keby som nepotreboval peniaze tak to ani nepredavam je mi toho auta luto... :cry:
Obrázek
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

A co sa penaznej stranky tyka fakt som otvoreny ponukam...ja sam neviem kolko mozem za to pytat...takze ak bude nejaka dobra ponuka co by bola vyhodna aj pre mna aj pre kupca tak sa nebranim...nechcem za to majland... :lol:
Obrázek
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Vesto píše:No to je ten problem ze mne sa to uz neoplati skladat a ani nechce...proste keby som si to zlozil tak by mi to uz bolo luto predat a asi by som si to nechal...Preto to chcem predat rozobrane a poskladanie nechat uz na novom majitelovi...Neni tam toho moc na skladanie ako vravim, treba len nahodit okna, interier a zadne svetla...no a zapojit el. odklapanie svetla no a dat stretknut kapoty a dvere z GT do farby...Proste najlepsie by bolo keby to kupil nejaky fanda kt. by si to uz dokoncil podla seba na svoj obraz... :roll: Ale fakt keby som nepotreboval peniaze tak to ani nepredavam je mi toho auta luto... :cry:

pockej ty dvere a kapotu nemas v laku ?
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

Nie dvere a kapoty tam budu z mojho Punta GT a tie su v cervenej farbe takze by ich bolo treba prestriekat na tu bielu perlet...co je na zvysku auta...
Obrázek
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

tak to mu teda vse reknu ale sanci ti moc nedavam
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

No ja viem ze to len tak nepredam...ako vravim napis mi do SZ cenu aku by bol ochotny za to dat...aspon nech viem.... :wink:
Obrázek
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

nic mi nerekl videl fotky ... tim ze je to PO CELOLAKU vcetne dveri atd... a neskompletovane a on mi rekl tak at napise cenu ze by to vzal a ted zjistuji ze by jeste musel auto nechat lakovat.... ty dily...
Vesto
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesto »

Tak mam tu dost mrtvo tak sa aspon pochvalim mojim dalsim prirastkom do mojej malej rodiny mojich troch punt hehe... Nasiel som velmi vyhodnu cenovu ponuku na kupu dalsieho Punta GT a tak som neodolal a zobral ho...

Je to Punto GT 1 ma to 136 konikov, komplet v elektrike (okna zrkadla, siber) ma to ABS, stresne okno atd... je to dovoz z Talianska. Na motore treba urobit beznu udrzbu vycistit ho a bude fajne jazdit...teraz sa pohravam s myslienkou ci ho nepouzit ako darcu organov pre 1.1-ku kedze je bez papierov (ale da sa prihlasit) alebo si ho prihlasit a mat ho ako auto na bezne jazdenie...este uvidime hehe :lol: :lol: :lol:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“