Palivový filter DO 1.2 BENZIN r.v 2000

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Graun
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graun »

waterford26 píše:ozaj..a odpojil som lambdu...ale jeden mechanik mi vravel, ze rano nenastartujem..je to pravda??..pretoze take nieco tu nik nepisal, zeby mal s tym potom problem..tak trpnem ci rano fakt nastartujem :)
LS dava signal o regulaci RJ az po dosazeni 50°C teploty vody resp. 600-800°C spalin. Nastartovat by si mel, ale bude Ti svitit kontrolka zavad.
Proc si ji odpojil? Mas ji promerenou, ze je dobra ci nikoliv? Staci multimetr.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
Reklama

waterford26
Fiaťák

Příspěvek od waterford26 »

Graun píše:
waterford26 píše:ozaj..a odpojil som lambdu...ale jeden mechanik mi vravel, ze rano nenastartujem..je to pravda??..pretoze take nieco tu nik nepisal, zeby mal s tym potom problem..tak trpnem ci rano fakt nastartujem :)
LS dava signal o regulaci RJ az po dosazeni 50°C teploty vody resp. 600-800°C spalin. Nastartovat by si mel, ale bude Ti svitit kontrolka zavad.
Proc si ji odpojil? Mas ji promerenou, ze je dobra ci nikoliv? Staci multimetr.
..no pretoze ma motor stale obcas vypadky..proste strati tah..sviecky pomenene, kable tiez, tak skusam lambdu...ale kua ked som nastartoval asi po 10 km co som sa zviezol a zastal..tak mi zase z nicoho nic vyplo servo a zasvietila kontrolka...tak som vypol motor a znovu nastartoval..a v pohode..neviem ci to suvisi s lambdou nejak :?: :evil: ...no a k tomu cerpadlu sa fakt nedostanem...skusal som to akokolvek ale nic..a ten multimeter sa kam napaja alebo ako to zistit??..inac lambda zostala v pichnuta tam kde bola..len som odpojil ten kablik co sa napajal na kabel z lambdy(asi po 20cm od lambdy to tam bolo spojene)...tak asi to znamena ze je lambda odpojena nie? :shock: :wink:..inac diky za rady...vies..to so mnou treba asi fakt ako s imbecilom..no co uz..nevyznam sa...ZATIAL!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“