Xenony na MKI
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Xenony na MKI
Ahojte chlapi,
mam Punto r.v. 97 a chcem tam nahodit xenony.
Ake ziarovky ma teda moje auto? H4 ci H7?
Dakujem
mam Punto r.v. 97 a chcem tam nahodit xenony.
Ake ziarovky ma teda moje auto? H4 ci H7?
Dakujem
Špunto 75, 1.2 8V, 54kW
dB Drag Nitrianske Rudno ´09 - 130,5 dB @ 56Hz
dB Drag Nitrianske Rudno ´09 - 130,5 dB @ 56Hz
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
A co poviete na tieto svetla na mk1
http://www.nicedeals.co.uk/popup_image. ... ab2f24725c
nadhera co poviete
http://www.nicedeals.co.uk/popup_image. ... ab2f24725c
nadhera co poviete
keomatepo: no já zkoušel do origo světel xenony a za to blikání protijedoucích vozidel mi to nestálo. Pokud jsem viděl parádně, pořád blikali, tak jsem snižoval a snižoval no a když konečně přestali problikávat, tak já už zase viděl úplný kulový...
A to jsem si u kámoše v servisu nechal na začátku ta světla s xenonama seřídit a stejně blikali.
Teď se navíc policajti zaměřujou na oslňující řidiče a až tě zastaví, budou se ptát, kde máš odstřikovače světel, navíc musíš mít automatické naklápění, no prostě s origo světlama xenony neuznávám, ale vídám jedno Punto, které je tam má, navíc každé seřízené úplně jinak(paráda) a vesele jezdí.
Tak je to každýho věc, ale...
popotuner: ta jsou pěkná a do nich xenony, to by se mi líbilo...
A to jsem si u kámoše v servisu nechal na začátku ta světla s xenonama seřídit a stejně blikali.
Teď se navíc policajti zaměřujou na oslňující řidiče a až tě zastaví, budou se ptát, kde máš odstřikovače světel, navíc musíš mít automatické naklápění, no prostě s origo světlama xenony neuznávám, ale vídám jedno Punto, které je tam má, navíc každé seřízené úplně jinak(paráda) a vesele jezdí.
a niesu ani draheSmety píše:keomatepo: no já zkoušel do origo světel xenony a za to blikání protijedoucích vozidel mi to nestálo. Pokud jsem viděl parádně, pořád blikali, tak jsem snižoval a snižoval no a když konečně přestali problikávat, tak já už zase viděl úplný kulový...
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jsem taky odpurce xenonu klasickych svetlech. Jak uz tady kolega zminoval zakladni predpoklad pro montaz svetel je: cira optika, ostrikovace svetel a dynamicke vyvazovani svetel.
Ono to serizeni v servise kde ti steluji vysku a smer svetla nepomuze, protoze xenony nesviti jak klasicke zarovky a nemaji to klasicke presne zalomeni, jak mozes pozorovat u halogenove, ale presahuji nad ramec te hranice. Proto to oblikani, protoze to proste oslnuje.
Muzete mrknou na video z Youtube, je to tam krasne videt na zarizeni z STK.
Kdyz uz teda nekdo chce lepe videt , jsem zastance origo svetlometu s xenonama, sice je to ranec, ale potom to ma takovy efekt jak by melo.
Slibované video: http://uk.youtube.com/watch?v=yVuSSdZNsZw
Ono to serizeni v servise kde ti steluji vysku a smer svetla nepomuze, protoze xenony nesviti jak klasicke zarovky a nemaji to klasicke presne zalomeni, jak mozes pozorovat u halogenove, ale presahuji nad ramec te hranice. Proto to oblikani, protoze to proste oslnuje.
Muzete mrknou na video z Youtube, je to tam krasne videt na zarizeni z STK.
Kdyz uz teda nekdo chce lepe videt , jsem zastance origo svetlometu s xenonama, sice je to ranec, ale potom to ma takovy efekt jak by melo.
Slibované video: http://uk.youtube.com/watch?v=yVuSSdZNsZw
-Croma 2.0ie, 86kW, rv. 1992
-E36 318i, 85kw, rv. 1997
-E36 318i, 85kw, rv. 1997
Vencapunto píše:A jaký máš světla? Origo je H4 nebo H1+H1 a čirá H1+H1 nebo H7+H7.Pokud máš origo světla tak tě protijedoucí řidiči budou milovat
A jakto je možný, že je mají starý MB S a E?? Normálně xenon + (H1,H7)
Nedávno jsem potkal tuhle masařku a měla xenony normálně bez čirý optiky.
http://images.automotive.com/reviews/im ... b-e420.jpg
že by zase Hids??
Punto 1.2/ 60HP r.v96..
Jede hezky...
Ale Passat je Passat..
Jede hezky...
Ale Passat je Passat..
Viděl jsem chlapíka kterej měl hozený Hidky v starým Voyageru.
http://www.dbazar-auto.cz/foto/chrysler ... -foto1.jpg
Jsou tam klasický světla a i když jsem kolem toho chodil z žádnýho úhlu mě to neoslňovalo. Čekal jsem že najdu bod, kdy mi to bude přímo svítit do očí, ale to se nestalo. A auta na něj prý taky neblikaj. Akorát je mi divný, že ještě ani jeden policajt (prej ho stavěli 4x s hidama) se nezarazil nad tím jak to svítí. Myslím že když na něj mával plácačkou musel vidět, že to není normální.. Možná to tak vidím jen já.. To jsem z toho blázen...
http://www.dbazar-auto.cz/foto/chrysler ... -foto1.jpg
Jsou tam klasický světla a i když jsem kolem toho chodil z žádnýho úhlu mě to neoslňovalo. Čekal jsem že najdu bod, kdy mi to bude přímo svítit do očí, ale to se nestalo. A auta na něj prý taky neblikaj. Akorát je mi divný, že ještě ani jeden policajt (prej ho stavěli 4x s hidama) se nezarazil nad tím jak to svítí. Myslím že když na něj mával plácačkou musel vidět, že to není normální.. Možná to tak vidím jen já.. To jsem z toho blázen...
Punto 1.2/ 60HP r.v96..
Jede hezky...
Ale Passat je Passat..
Jede hezky...
Ale Passat je Passat..
Tomu bych i věřil, že v tomhle starým Voyageru Hidky neoslňujou.
Táta ho měl a světla v něm svítí jako když nesvítí, mohl si dávat žárovky +50% svítivost navíc, +100% navíc ale pořád si viděl 3m před auto. V noci se s tím na potkávačky fakt jezdit nedalo a tak jezdil na dálkový a představ si, že za dva a půl roku, co to takhle praktikoval na něj bliklo jen pár aut, jinak si všichni mysleli, že jede na potkávačky... A když mluvil s jiným majitelem tohodle super vozu, bylo mu řečeno, že on to dělá stejně...
Tak to něco o světlech na Voyageru vypovídá...
Proto mě nepřekvapuje, že v něm HIDky neoslňujou, když ty paraboly propustí jen minimum světla ven
Táta ho měl a světla v něm svítí jako když nesvítí, mohl si dávat žárovky +50% svítivost navíc, +100% navíc ale pořád si viděl 3m před auto. V noci se s tím na potkávačky fakt jezdit nedalo a tak jezdil na dálkový a představ si, že za dva a půl roku, co to takhle praktikoval na něj bliklo jen pár aut, jinak si všichni mysleli, že jede na potkávačky... A když mluvil s jiným majitelem tohodle super vozu, bylo mu řečeno, že on to dělá stejně...
Tak to něco o světlech na Voyageru vypovídá...
Proto mě nepřekvapuje, že v něm HIDky neoslňujou, když ty paraboly propustí jen minimum světla ven