MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
no... na ebay.akorat ze nebyly vubec lesteny a nemely zlate sroubky.a staly skoro 30t
vsak je taky jeste ted splacim, si nemysli,kde bych na ne vzala. ale proste jsem ty prachy za ne dala, i kdyz jsem neverila ze tomu autu budou sluset ))) a dnes bych je nedala za nic na svete.
vsak je taky jeste ted splacim, si nemysli,kde bych na ne vzala. ale proste jsem ty prachy za ne dala, i kdyz jsem neverila ze tomu autu budou sluset ))) a dnes bych je nedala za nic na svete.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
PŘESUNUTO:
Vesto píše:Cau Katy mam na teba taku malu otazocku aky velky limec mas v palcoch...Idem totiz kupovat nove 3-dielne disky a tam je velksot limca urcena podla velkosti ET no a kedze ty mas 3-dioelne kolesa zaujimalo by ma aky mas ten limcek velky...neviem sa totiz rozhodnut ja by som chcel ET20 dopredu lenze tie robia len s limcom velkym 2" no a ja som chcel aspon 2.5" lenze tie disky s takym limcom maju moc male ET a trcali by mi von takze asi budem musiet dat tie s tym 2" limcom len si to vobec neviem predstavit ako taky limec vyzera...v prepocte je to nieco okolo 5cm ale nikde som to nenasiel na fotke....Najlepsie by bolo keby si mi napisala ake mas ET a ja hned budem vediet aky velky limcek mas podla toho sa potom rozhodnem
Katy píše:ja nevim kde to porad vsichni berete, ze limec urcuje ET... mi ukaz prosim te, kde to maji napsane.
protoze pokud jsou kola 3-dilne tak by melo byt jedno jaky mas ET (to mas preci vzdalenost stredu od zadniho rantlu kola). limec muzes menit libovolne vepredu, ale stred ti pri tom zustava stejny. max ti muze pribyt do strany ven-limec do sirky.
.. nevim no, ale doma se o tom bavime neustale a asi to nechapem.
ja mam limec 1,5" myslim. martin na golfu ma 2,5" a to uz je slusny limecek ...
ET ti moje presne nereknu, protoze se kola asi 2x prehazovali, ale vzadu mam potrebnou 2cm podlozku a vepredu 1cm, plus 8,5 cm sirka kola. jestli si to dokazes spocita tak by jsi mi sem mohl hodit i vysledek
nakonec jdes do tech th-linů ?
ted me jeste napadlo, ze to ET by mohly menit v zavislosti na sirce limce tehdy, chteli by zachovat sirku kola ? je to mozne ? ... podle toho co jsi popsal.
Vesto píše:No TH line nejdem riesit idem riesit nieco lepsie a to CarLine CM6 no a na ich oficialnej stranke som si stiahol ET list a tam su komplet vsetky rozmery ake robia, sirky a ETcka a v tom zozname je vzdy napisana velkost limca v palcoch a velkost toho zvysku...No a kedze su to 3-dielne kolesa tak tam je velkost limca urcena podla ET nie podla sirky disku ako je to napr. u 2-dielnych kolesach no a dopredu idem kupovat rozmer 8x16 a tam ponukaju 4 rozne velkosti ET a pri kazdej velkosti ET je napisana aj velkost limca napr. ET46=1" limec, ET33=1.5" limec, ET20=2" limec a ET7=2.5" limec...je to celkom dobre lebo si clovek nemusi kupovat siroke salamy aby mal velky limec ako je to u 1-dielnych a 2-dielnych diskov...sirka ostava rovnaka a velkost limca sa meni v zavislosti na ET no a ja chcem na mojho Puntasa dopredu aspon 2.5" limec ten som uz aj videl na fotkach a vyzera super len problem je ze 8" siroky disk robia s 2.5" limcom len s ET7 a to by mi dost trcalo vonku co moc nechcem a preto rozmysalm nad tym s ET20 kt. ma 2" velky limec len som taky limec nikde nenasiel na nete ofoteny a tak som si nevedel predstavit ako to bude vyzerat a preto som chcel vlasnte vediet velkost tovjho limca aby som si to porovnal...
Katy píše:hm, cm 6
- do tech bych nesla uz jen z duvodu ze MAM delal napodobeniny a "normalni" lidi nebo neznali to nepoznaj (nehlede na to ze jsou okoukany) .... ale zas pro tvuj dobry pocit ze mas echt kola (a pekny limec) to za to snad stoji akorat se vylijes dost z penez no, car line jine Carliny se ti nelibi ? maji takovy vyyyber...
cm6
ja osobne bych sla do techto :
cm2
Vesto píše:No jo robili vela napodobenin ale nekvalitnych a MAM nemaju taky vysokoleskly stred ako Carline a taktiez kvalita spracovania a uz len to ze MAM robil tie napodobeniny len od 17" vyssie a s malicky limcom...Carline je Carline a na Punte som ich u nas este nevidel a tie kolesa sa mi pacili odjakziva tie CM2 som videl na jednom Nemeckom Punte a nepacia sa mi...Ja uz som zalaskovany do CM6 a dokonca som tie CM6 u nas ani u vas nikde nevidel v mensom rozmere jak 17 lebo to vacsinou bolo na Golfoch, oktavkach atd...16" Carline budem mat prvy ja hehe a vobec ma nezaujimaju nazory neznalych heh mne sa tie kolesa pacia a kto ich pozna vie ze to je luxus...predsalen neda hocikto za kolesa 60 000 Sk. A ano Carline ma velky vyber ale keby si si detailne prezrela ich stranku zistis ze v rozmere 16" kt. chcem ja robia len CM0, CM2 a CM6 a jej rozne varianty tot. vsio
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Katy tak teraz si ma dostala hehe tieto S2 Edition sa mi vzdy pacili a aj som ich chcel kupovat len som ich nikde nevedel zohnat...To su 2-dielne alebo 3-dielne ? Aky velky je tam limec ? nejake real foto by si nemohla nahodit ?
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Super hehe normalne si ma potesila tie koliecka sa mi velmi pacia a aj sa mi vzdy pacili takze je to tak narovnako s carline hehe a hlavna moja otazka je ci su nejako poskodene, ci neni limec odrety a v akom stave su tie gumy ? A posledna otazka limec je lesteny ?
no, to uz chces po me moc... nevenovala jsem jim moc pozornost i kdyz mi zabiraji misto v garazi
ale gumy maji tak 80%.. ale fakt ti to presne vsechno zjistitm az to budu fotit.
tady je aspon foto z casopisu, ... jsou primo z toho Golfa (nic vic z neho uz nezbylo,rozebran):
http://girlstuning.com/pic/noviny/marti_s2.jpg
ale gumy maji tak 80%.. ale fakt ti to presne vsechno zjistitm az to budu fotit.
tady je aspon foto z casopisu, ... jsou primo z toho Golfa (nic vic z neho uz nezbylo,rozebran):
http://girlstuning.com/pic/noviny/marti_s2.jpg
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No Katy tak ak su to ozaj tie co su na tom Golfe a ak teda aj tak vyzeraju ako na tej fotke a su tam aj tie pozlatene maticky tak mozes vziat jed na to ze na 95% ich berem, len problem je ze by som si ich nemohol vyskusat....ozaj kde by som zohnal podlozky na zmenu roztece ?
melo by to tam vsechno byt...akorat tahle foto z casaku je hodne stara..
pak to mel jeden blbec (auto), co mu dal peknej zahul.. a pak stalo nejakou dobu rozebrane.
takze mozna dostaly aj kola trochu zabrat... vim jen, ze jsou akroat hodne zaprášene (spinave).vic fakt ne.
a podlozky na zmenu roztece, nevim jak u vas, ale u nas je sezenes na nejakem tuning shopu (nechas udelat).
pak to mel jeden blbec (auto), co mu dal peknej zahul.. a pak stalo nejakou dobu rozebrane.
takze mozna dostaly aj kola trochu zabrat... vim jen, ze jsou akroat hodne zaprášene (spinave).vic fakt ne.
a podlozky na zmenu roztece, nevim jak u vas, ale u nas je sezenes na nejakem tuning shopu (nechas udelat).
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Jasne a nemas skusenosti ake hrube by mali byt tie podlozky na zmenu roztece ? chcel by som na predku docielit ET30 zadok mi nevadi ako moc bude vonku...v katalogu tych S2 Edition som nasiel ze na tie kolesa sa davaju nejake adaptery tym mysleli tie podlozky na zmenu roztece ? Tak nezabudni tie kolecka cez vikedn poriadne vycistit a kazde jedno pekne nafotit a zistit skody hehe uz som na ne poriadne nazhaveny
..sorry, ale v nedeli po sraze jsem plne nefunkcni. takze jak jsem psala, pristi tyden (treba se podari zitra).Katy píše:Zaslal: čt říjen 16, 2008 7:06 pm Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
jsou 3-dilne... a foto bych ti mohla hodit pristi tyden.. ted uz je tma a zitra ani o vik.nemam cas.
tak jeste vydrz...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz