Potrebujem radu
Napriklad teraz som tankoval 28 litrov benzinu a mam najazdenych 210km a za chvilocku bude svietit kontrolka. V com moze byt problem? Auto ma najazdene 117.000km a boli menene rozvody,olej+filter, palivovy filter, vodna pumpa, tesnenie hlavy valcov, preplachnuta chladiaca sustava+novy ventilator chladica. mam ho 2,5 mesiaca a predchadzajuca majitelka tvrdila, ze mala spotrebu okolo 6 litrov. Ddakujem za kazdu radu
a netece ti to nekde? ... treba u cerpadla? ... me osobne se stalo ze pri nastartovani mi to teklo u palivoveho f. ale jen kdyz bezel motor... jinak ne.
měl jsem podobnej problém. nejdřív to byla jen vysoká spotřeba a později i smrad benzínu za autem. A byl to prasklý náhubek na čerpadlu(pod zadníma sedačkama).
a úplně na začátku jsem měl problém i s čidlem teploty motoru, kvůli kterýmu mi asi zůstával "otevřenej sytič", pže si to myslelo, že je motor pořád studenej.
Pokud ty máš tyhle věci v pořádku, tak pak nevím....
no fakt bych prekontroloval jestli je privod paliva ok.... pak ta lambda svicky... zajed do nejakyho autoservisu ... nebo tak ja nejsem automechanik ... poradil bych ti rad, ale nevim ... kdyztak dej vedet na cos prisel...