Dodělání centrálu ( jablotron atd.. )
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Dodělání centrálu ( jablotron atd.. )
Zdravím, našel jsem na aukru tuhle sadu centrálu s dálkou.
http://www.aukro.cz/item451548556_centr ... _kufr.html
Co myslíte, je problém, resp. dělal to někdo u Punta 1??
jde o tří dveř, který nemá ani obyč. nedálkovej centrál... Bude s tím problém?
Podle všeho by neměl být, ale člověk nikdy neví
Díky
Díky
- Reklama
Re: Dodělání centrálu ( jablotron atd.. )
Nie problém nebude len si zožen prechodky do dverí a jednoducho to tam namontuj ja mám 5.dverové a daval som Jablotron a v pohode.koby píše:Zdravím, našel jsem na aukru tuhle sadu centrálu s dálkou.
Díky
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
jaký přechodky do dveří?majco píše:Nie problém nebude len si zožen prechodky do dverí a jednoducho to tam namontuj ja mám 5.dverové a daval som Jablotron a v pohode.koby píše:Zdravím, našel jsem na aukru tuhle sadu centrálu s dálkou.
Díky
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, odskok na kufr je k nezaplacení...
Těma přechodkama se asi myslí gumové přechodky mezi autem a otevřenýma dveřma na natažení kabelů od centerálu. Ty máš asi 3dv., takže tam nevím jestli ve předu jsou v originále, ale já když jsem montoval centrál s alarmem, tak jsem musel dávat přechodky a ještě na zadní dveře + kufr spínače, aby ten alarm k něčemu byl. Až si budeš natakovat ten centrál do těch dveří, tak si tam natáhni určitě nějakou rezervu, protože se to tam natahuje dost blbě a bude se ti určitě někdy hodit (nejlepší je ocelovej dlouhej drát a protáhnout)... a bacha na sklo... já když vrtal upevnění, tak jsem ho měl omylem dole
Těma přechodkama se asi myslí gumové přechodky mezi autem a otevřenýma dveřma na natažení kabelů od centerálu. Ty máš asi 3dv., takže tam nevím jestli ve předu jsou v originále, ale já když jsem montoval centrál s alarmem, tak jsem musel dávat přechodky a ještě na zadní dveře + kufr spínače, aby ten alarm k něčemu byl. Až si budeš natakovat ten centrál do těch dveří, tak si tam natáhni určitě nějakou rezervu, protože se to tam natahuje dost blbě a bude se ti určitě někdy hodit (nejlepší je ocelovej dlouhej drát a protáhnout)... a bacha na sklo... já když vrtal upevnění, tak jsem ho měl omylem dole
Zdavím, kúpil som do svojho punta 1,9 JTD dialkove na centrálne zamykanie. No neviem kam ho mám zapojiť. Poradte prosím
Napojis ho na povodne orig.centralne-ak si mal central bez dialkoveho.Ja som tiez kupoval taky mini alarm(obyčko) na vyuzitie dialkoveho k centralu a napajal som ho na povodne centralne ktore nemalo dialkove.Ide tam len o 2x -pol,jeden otvara druhy zatvara a napajal som to priamo na kablovanie k motorcekom.Len tam musis pohladat tie spravne dva kabliky vo dverach pri motorcekoch a nane sa len napojis.
Fiat Punto 1 55SX 1.1 8V 40 Kw 176B4