MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Z.L.Y.
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
otec má odstavenou Vectru bo už je ,RAT" a mě se to taky nelíbíVencapunto píše:Na rat se vyprdni,lepší je cult,přece nebudeš jezdit s rezavim autem
e-mail: jpstyling@seznam.cz
New: http://www.zly.blog.cz
-------------
car: Fiat Marea weekend 1,6 16v. snížená sériovka na "17"tkách , ale
už má nového pána.
Family car: Citroen xsara picasso
Jsem Ital s Francouzkým autem.
New: http://www.zly.blog.cz
-------------
car: Fiat Marea weekend 1,6 16v. snížená sériovka na "17"tkách , ale
už má nového pána.
Family car: Citroen xsara picasso
Jsem Ital s Francouzkým autem.
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Hehe nebojte sa ja nechcem dat auto zhrdzaviet ja som chcel nechat len prednu kapotu zhrdzaviet a zvysok by mal peknucky lak a uz mam aj predstavu ako by to malo priblizne vyzerat...Bude to hlavne CULT s par prvkami RATu... Vsetko ostane seriove original GT akurat narazniky sa komplet vyhladia ale tiez ostanu seriove a chcem to uplne posadit na zem a roztiahnut ale o to sa uz postaraju nove kolecka kt. dufam uz coskoro budem mat doma. Mozno skusim aj nejaku tu zahradku kde budu nejake oldschool veci ale to este uvidim
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
Tak to si robíš prdel s tým hrdzavým puntom zo záhradkou!!Vesto píše:Hehe nebojte sa ja nechcem dat auto zhrdzaviet ja som chcel nechat len prednu kapotu zhrdzaviet a zvysok by mal peknucky lak a uz mam aj predstavu ako by to malo priblizne vyzerat...Bude to hlavne CULT s par prvkami RATu... Vsetko ostane seriove original GT akurat narazniky sa komplet vyhladia ale tiez ostanu seriove a chcem to uplne posadit na zem a roztiahnut ale o to sa uz postaraju nove kolecka kt. dufam uz coskoro budem mat doma. Mozno skusim aj nejaku tu zahradku kde budu nejake oldschool veci ale to este uvidim
Chudák auto Chudák GT
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ale nieeee....vy to berete hned vazne s tym RATom a zahradku...Mozno by som tam dal nejake prvky "malickosti" z toho stylu ale hlavny styl pre mna je CULT style. Moja predstava ako by malo vyzerat moje GTcko je takato: Chcem vsetko tak ako to ma to punto akurat tie mracitka tam urcite davat nebudem
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No vidite hehe presne taketo reakcie som chcel pocut...no ani mne sa tie mracitka nepacia nikdy som nebol za mracitka...ale ten kufor si myslim, ze tam k tomu celkom ide...no ale aspon uz viete co chcem vyparatit s mojim GTckom hehe. Chcem z neho urobit nieco podobneho hadam sa mi to podari
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ludia poradte kde najlacnejsie zozeniem kolesa Schmidt TH-Line bud v rozmere 9x15 alebo 9x16 alebo v inom...vsade kde som pozeral ide jedno toto koleso po 11 az 12-tisic Skk a to sa mi zda byt vela keby niekde bolo jedno za 8 az 9 litrikov tak ich berem hned....