DISKUZE - kontrolka prasklé žárovky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
DISKUZE - kontrolka prasklé žárovky
na světla jsou tři kontrolky,dálková a obrysová světla,pod něma je třetí na kontrolu vnějšího osvětlení měla by se rozsvítit před startováním nebo když je spálená nějáká žárovka,funguje vám,mě ne.
- Reklama
Re: HELP KONTROLKA MK IIb
Me nekolikrat praskla zarovka v predni lampe a zadna kontrolka na palubce mi to taky nesignalizovala (i presto ze tam je). Mam ale nemeckou servisku a tam stoji (pokud sem to teda dobre pochopil), ze to signalizuje akorat brzdovy a zpatecku.MICHAL píše:na světla jsou tři kontrolky,dálková a obrysová světla,pod něma je třetí na kontrolu vnějšího osvětlení měla by se rozsvítit před startováním nebo když je spálená nějáká žárovka,funguje vám,mě ne.
Ja tu mam napsano toto:MICHAL píše:já mám českej manuál a tam je že by se měla při otočení klíčkem asi na 20 sekund rozsvítit a při spálené žárovce na vnějším osvětlení taky,tak si z toho vyber
Bei einer Storung: Kreis unterbrochen, Lampe "fehlt" oder ist durchgebrannt, Lampe mit falscher Leistung gewechselt. Die Kontrolle bezieht sich auf die hinteren Standlichter, Bremslichter (ausgenommen 3.Bremslicht) und Nebelschlusleichten.
Coz prelozeny znamena, ze pri nejaky poruse lampy (preruseni obvodu, zarovka chybí, nebo je spalena) ti dava zluta kontrolka signal. Ta signalizace se vztahuje na zadni svetla, brzdovy svetla (mimo tretiho brzdovyho) a mlhovky (patrne asi taky jenom zadni - to tu neupresnujou...).
Dokonce by se to nemelo vztahovat na couvačku (alespon ji tu nezminujou) Nechapu, proc to signalizuje mlhovky (ktery pouzijes jednou za 200 let) a ne zpatecku, kterou pouzivas neustale
Tak ja mam v manuale toto:
"Svetla kontrolni soustavy (zluta) rozsviti se pri vyskytu zavady:preruseny obvod, vypadla nebo spalena zarovka, zarovka s chybnym vykonem.Soustava kontroluje zadni, obrysova svetla, brzdova svetla (vyjma 3.brzdoveho svetla) a zadni svitilny do mlhy."
Zatim me zarovka neprdla jenom jsem mel jednou spatny kontakt na predni parkovacce a kontrolka se rozsvitila......taky jsem tam daval LED parkovacky a kontrolka svitila ....myslela si ze je praskla zarovka kvuli malemu odberu LED.....
"Svetla kontrolni soustavy (zluta) rozsviti se pri vyskytu zavady:preruseny obvod, vypadla nebo spalena zarovka, zarovka s chybnym vykonem.Soustava kontroluje zadni, obrysova svetla, brzdova svetla (vyjma 3.brzdoveho svetla) a zadni svitilny do mlhy."
Zatim me zarovka neprdla jenom jsem mel jednou spatny kontakt na predni parkovacce a kontrolka se rozsvitila......taky jsem tam daval LED parkovacky a kontrolka svitila ....myslela si ze je praskla zarovka kvuli malemu odberu LED.....
Naposledy upravil(a) Kakin dne 26 kvě 2006, 18:46, celkem upraveno 1 x.
Punto Sporting 1.2 16V MkII
WOW - ja umim nemecky, skoro sem ten preklad strefil...Kakin píše:Tak ja mam v manuale toto:
Zatim me zarovka neprdla jenom jsem mel jednou spatny kontakt na prednim obrysovem svetle a kontrolka se rozsvitila......taky jsem tam daval LED parkovacky a kontrolka svitila ....myslela si ze je praskla zarovka kvuli malemu odberu LED.....
Me prdla v pravy predni lampe uz asi 4x zarovka a ta lichtercheck kontrolka ani neblikla
Vsak se Ti ani nemohla rozsvitit ....je to jenom na predni parkovackyKUFI píše:WOW - ja umim nemecky, skoro sem ten preklad strefil...Kakin píše:Tak ja mam v manuale toto:
Zatim me zarovka neprdla jenom jsem mel jednou spatny kontakt na prednim obrysovem svetle a kontrolka se rozsvitila......taky jsem tam daval LED parkovacky a kontrolka svitila ....myslela si ze je praskla zarovka kvuli malemu odberu LED.....
Me prdla v pravy predni lampe uz asi 4x zarovka a ta lichtercheck kontrolka ani neblikla
Punto Sporting 1.2 16V MkII