cislo motoru
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
cislo motoru
Zdravim, kupuji Multiplu 1,9JTD r.v.2002 a nevim kde je cislo motoru(typ), tak jestli me muzete poradit.
dik
dik
- Reklama
Doporučuji pečlivě ověřit podle velkýho TP. Musí souhlasit s typovým štítkem, který je po otevření kapoty pod předním sklem i přímo s označením na motoru!!! Na motoru je to občas dost blbě vidět, ale v návodu (který je tu ke stažení) je naznačený, kde hledat. Občas je potřeba zrcátko a baterka (a hadr).
Sám jsem měl s typem motoru velkou polízanici u předchozího auta, kdy jsem důvěřoval prodejci a až na evidenčce jsem zjistil, že typ se neshoduje s TP a štítkem. Potom jsem evidenčkami a STK procházel jen.. ehm ehm chrchly chrchly - však to známe, že?
Sám jsem měl s typem motoru velkou polízanici u předchozího auta, kdy jsem důvěřoval prodejci a až na evidenčce jsem zjistil, že typ se neshoduje s TP a štítkem. Potom jsem evidenčkami a STK procházel jen.. ehm ehm chrchly chrchly - však to známe, že?
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
Dívám se na to, je to na straně 155: "Značení je vyznačeno na bloku válců pod termostatem. Označuje typ a pořadové výrobní číslo."jasek06 píše:nic jsem jeste nekoupil.
kubiii: dik, nejak sem to v tom navodu predtim prehledl.
Takže hodně štěstí, ale dvakrát měř...
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
kod motora
...mozte niekto poradit kde je vyrazeny KOD MOTORA.chcel by som zistit aky motor vlastne mam.v technicaku je 110jtd,ale niektore indicie hovoria na 105jtd.predsa auto z druhej ruky nikdy nie je 100-percentne....................................................................................................................................................
VEDEL SOM ZE MULTIPLA JE DIZAJNOVO NENAPODOBYTELNA,ALE AZ TERAZ KED JU MAM ZISTUJEM ZE JE TO PROSTE"DELO"
VEDEL SOM ZE MULTIPLA JE DIZAJNOVO NENAPODOBYTELNA,ALE AZ TERAZ KED JU MAM ZISTUJEM ZE JE TO PROSTE"DELO"
Re: kod motora
Tady jsem to resil ja:
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... slo+motoru
Akorat ze ja jsem ho nenasel, stravil jsem hledanim asi hodinu se zrcatkem a baterkou a nic.
Asi jsem blbe koukal , nebo je dost blbe videt.
Na evidence ho asi 10s hledal a kdyz ho nenasel tak usoudil ze bude souhlasit
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... slo+motoru
Akorat ze ja jsem ho nenasel, stravil jsem hledanim asi hodinu se zrcatkem a baterkou a nic.
Asi jsem blbe koukal , nebo je dost blbe videt.
Na evidence ho asi 10s hledal a kdyz ho nenasel tak usoudil ze bude souhlasit
Multipla 1,9 JTD 110, r.v.2002