MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;) -VB007
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
vb007: nazdar poradim ti lacnejsie plasty ,chod na www.plasttuning-spojlery.sk ,alebo na www.autofam.cz
kolesa na aute sa nekradnu tak ze das na hever proste to odmontujes a 2ja to nadvyhnua treti to vytrhnespod auta a auto jebnu na zem ... (celkom zaujimave to je potom zasa zodvyhnut!) 1x ich kamarat vyrusil a neujebalimu ani jedno ale uz mali jedno dole a 2x mu uz ich ukradli.. no co sa da robitSHANE54 píše:WTF? to akoze ti kradol koleso a niekto ho vyrusil a on stihol este zdvihnute auto spustit dole a odist? nejak mi nezapina...
moze sa vobec take nieco stat? to aby som pred kazdou jazdou kontroloval sroby...
To vb007: Tak s podobnou zkušeností jsme dva. Mě se toto nestalo sice s Puntem, ale s Oplem Astrou. Jeli jsme do Itálie a v Německu na dálnici nás předjelo také naše vlastní kolo (levé přední). Přesně jak říkáš - otřesy, klepání volantu, atd. Nám se už ale brzdilo o něco hůř. Ulítlo nám na 100km/h. Vše ale naštěstí dobře dopadlo a nikomu se nic nestalo... A příčína? Neznámá! Ale šrouby byly roztrhaný v půlce...
To Shane: Inak si to neviem vysvetlit lebo srobky som mal 100% dobre dotiahnute.
To Matto: No i ked som si myslel lacne kola naco bezpecaky tak som ich radsej kupil a odporucam to vsetkym. A stalo sa mi to v Starom Hrozenkove boli sme na 3 hodky na folklorne slavnosti.
Inak neviem ci sme sa vcera rano ci pred vcerom neobiehali na moste v nemsovej
To Mafi: Dikes za typ ale najprv budem musiet zainvestovat do oprav ale casom si ich isto zadovazim. No na plastuning sa da vybrat ja by som chcel len nieco decentne nie az po zem lebo by som to urval ked pojdem do dvora
To 1nekros1: Mas pravdu ved ked som to mal az na zemi svagor zo svokrom to nadvihli aby som si tam mohol nasupovat hever nieco cez 800kg na par sekund dvihnut nie je az tak strasne.
No neviem si predstavit dojst k autu a auto bez kolies.
To Ondraus: V 100 KMH to bolo asi troska viac skody ci ani nie? Ja som mal sroby aj zavity uplne v poriadku ja som najprv tiez myslel ze my ich urvalo resp. zrachalo zavit ale nie sroby pekne odtocene.
To je v prdeli co nemas k autu privarene to sa ti snazia ukradnut.
Popripade celu karu
To Matto: No i ked som si myslel lacne kola naco bezpecaky tak som ich radsej kupil a odporucam to vsetkym. A stalo sa mi to v Starom Hrozenkove boli sme na 3 hodky na folklorne slavnosti.
Inak neviem ci sme sa vcera rano ci pred vcerom neobiehali na moste v nemsovej
To Mafi: Dikes za typ ale najprv budem musiet zainvestovat do oprav ale casom si ich isto zadovazim. No na plastuning sa da vybrat ja by som chcel len nieco decentne nie az po zem lebo by som to urval ked pojdem do dvora
To 1nekros1: Mas pravdu ved ked som to mal az na zemi svagor zo svokrom to nadvihli aby som si tam mohol nasupovat hever nieco cez 800kg na par sekund dvihnut nie je az tak strasne.
No neviem si predstavit dojst k autu a auto bez kolies.
To Ondraus: V 100 KMH to bolo asi troska viac skody ci ani nie? Ja som mal sroby aj zavity uplne v poriadku ja som najprv tiez myslel ze my ich urvalo resp. zrachalo zavit ale nie sroby pekne odtocene.
To je v prdeli co nemas k autu privarene to sa ti snazia ukradnut.
Popripade celu karu
Punto MK1, S 55, 1.1
Hele ani snad ne. S tou škodou to nebylo tak hrozný. Levý blatník na odpis, a zbroušenej kotouč. Naštěstí nás tam jeden němec zachránil a úžasně nám pomohl. A za skvělou cenu. Za takovou dobu práce a musim říct, že si dal záležet a navíc v neděli by lidi nedělali ani u nás! Tak jsme mohli ve finále ještě provizorně dojet do Itálie...