lanko spojky x vypinací ložisko x nebo co ubec?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
lanko spojky x vypinací ložisko x nebo co ubec?
Zdravím,mám takovej problém.V posledních dnech sem si začal všímat že me po zahřátí auta,když sešlapuju spojku tak nějak divně v pedále "vrže".Přijde mi jakoby lanko jezdilo v lankovodu nasucho nebo tak něco.Kdyz je auto studený,tak to nedělá,jenom když se zahřeje.Tak nevím jestli to je jenom tím lankem,nebo tam je něco horšího na ústrojí.Nemá s tím někdo zkušenost?Dík
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
- Reklama
Re: lanko spojky x vypinací ložisko x nebo co ubec?
Mozna blby dotaz, mas jeste lanko? Neni tam uz hydraulika?Snowfox píše:Zdravím,mám takovej problém.V posledních dnech sem si začal všímat že me po zahřátí auta,když sešlapuju spojku tak nějak divně v pedále "vrže".Přijde mi jakoby lanko jezdilo v lankovodu nasucho nebo tak něco.Kdyz je auto studený,tak to nedělá,jenom když se zahřeje.Tak nevím jestli to je jenom tím lankem,nebo tam je něco horšího na ústrojí.Nemá s tím někdo zkušenost?Dík
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
A dá seto lanko odpojit nějak abych pak nemusel seřizovat spojku?Resp. koukal sem na punto.mysteria a "teoreticky" by stacilo kdybych to lanko odpojil pod pedálem,šplíchl,prošlapal at se to tam dostane a v klidu?A jeste jedna vec,proc to dela jenom pri teplym motoru?:) Sem premyslel jestli tje tim ze se to lanko teplem roztahne a pak se zadira...ale nvm...
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
Nikoho nic nenapadá?Zkoušel sem to prošplíchnout pod pedálem spojky ( je tam takový táhlo tak po tom)ale nevim jesttli to ma nejakej efekt.Zda se mi jakoby to min vrzalo ale mozna je to jenom placebo efekt.
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
Mel jsem stejnej problem na mk2 sporting a tak nevim jestli je to reseny stejne (ta spojka) ale u me to bylo vypalene lozisko spojky... tzn. vymena spojkove sady... i s praci 8500,-...Snowfox píše:Zdravím,mám takovej problém.V posledních dnech sem si začal všímat že me po zahřátí auta,když sešlapuju spojku tak nějak divně v pedále "vrže".Přijde mi jakoby lanko jezdilo v lankovodu nasucho nebo tak něco.Kdyz je auto studený,tak to nedělá,jenom když se zahřeje.Tak nevím jestli to je jenom tím lankem,nebo tam je něco horšího na ústrojí.Nemá s tím někdo zkušenost?Dík
Punto Sporting mk2
Nazdar, nevím jestli ti zotpovím na potíž, ale manželce šlo hůř řadit, 2ka. Tak jsem na převodovce vyhodil lanko s bowdenem a namazal BREOXem. Dělá to Lucas, perfektní konzervační kapalina která promae bowdeny a je na konzervaci brzdových válečků. Vřele doporučuji.
Mno já mám spojkovou sadu za 2.000 a lanko za 400 a praci ve Fiatu za 1400 takze to necham rovnou udelat tedka z vyplaty i s rozvodama.ROzvody+Spojka+Prace ve Fiatu 5.500 ,- to de neJakoob píše:Mel jsem stejnej problem na mk2 sporting a tak nevim jestli je to reseny stejne (ta spojka) ale u me to bylo vypalene lozisko spojky... tzn. vymena spojkove sady... i s praci 8500,-...Snowfox píše:Zdravím,mám takovej problém.V posledních dnech sem si začal všímat že me po zahřátí auta,když sešlapuju spojku tak nějak divně v pedále "vrže".Přijde mi jakoby lanko jezdilo v lankovodu nasucho nebo tak něco.Kdyz je auto studený,tak to nedělá,jenom když se zahřeje.Tak nevím jestli to je jenom tím lankem,nebo tam je něco horšího na ústrojí.Nemá s tím někdo zkušenost?Dík
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)