MOTOR, STARTOVÁNÍ: Roztlačování
Moderátor: peta.smolik
MOTOR, STARTOVÁNÍ: Roztlačování
Zdravím,
je možné roztlačit Pandu? V návodu jsem četl, že by se mohl zničit katalyzátor.
je možné roztlačit Pandu? V návodu jsem četl, že by se mohl zničit katalyzátor.
Fiat Panda 1.1. Active
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš na opravu, tak klidně, ale já bych to nedělal ani u benzínu.
Stačí prudce pustit spujku na špatnou rychlost a skočí ti i benzín. Nafta tuplem, díky větší kompresi motoru.
U benzínu odpálíš katalyzátor.
Výsledně nic nevyřešíš a stejně musíš do servisu. Bude tam beztak pryč snímač otáček atd. Moc tam toho v Pandě není a cena opravy nebude tragická.
Stačí prudce pustit spujku na špatnou rychlost a skočí ti i benzín. Nafta tuplem, díky větší kompresi motoru.
Výsledně nic nevyřešíš a stejně musíš do servisu. Bude tam beztak pryč snímač otáček atd. Moc tam toho v Pandě není a cena opravy nebude tragická.
FIAT ---->>> First In Automotive Technology
My CREW:
NEW Fiat Bravo II 1.9MJT 120hp + dodělaný tempomat (Ex: Fiat Panda 1.2 Emotion do 73tkm)
Doma: Bravo II 1.4T Sport
Nokia N97
Apple MacBook
My CREW:
NEW Fiat Bravo II 1.9MJT 120hp + dodělaný tempomat (Ex: Fiat Panda 1.2 Emotion do 73tkm)
Nokia N97
Apple MacBook
Šlo mi jenom o to, že kdyby odešel někde na cestách akumulátor, jestli je možné auto roztlačitTOMBY píše:Jestli máš na opravu, tak klidně, ale já bych to nedělal ani u benzínu.
Fiat Panda 1.1. Active
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Bez akumulátoru si stejně nepomůžeš, protože se ti nebude napájet ani imobilizér, který ti stejně nedovolí nastartovat ani roztažením. Kompletní ŘJ nebude ničeho schopná. Už hodně slabá baterka z autem dělá psí kusy.
Nech si na baterce udělat v servisu kapacitní zkoušku a uvidíš, zda je skutečně dobrá, či nikoli.
Nech si na baterce udělat v servisu kapacitní zkoušku a uvidíš, zda je skutečně dobrá, či nikoli.
FIAT ---->>> First In Automotive Technology
My CREW:
Nokia N97
Apple MacBook
My CREW:
Nokia N97
Apple MacBook
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roztlačování Pandy
Opatrně na vyšší rychlostní stupeň můžeš a zvolna pouštět spojku.Katalyzátor musí být ještě studený.V případě že by nefungovalo zapalování by se již v rozpáleném katalyzátoru nespálené palivo vzňalo a mohlo by ho poškodit.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000