predne svetla

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Stanno
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

predne svetla

Příspěvek od Stanno »

Ludkovia,

minule som sa vracal z Brna a posledny usek od Popradu som siel uz po tme a nic som nevidel (svietilo to slabo, resp. do kratkej vzdialenosti). Skusal som nastavit svetla s tym koleckom vo vnutri, ale ziadna zmena..
Asi je to pokazene.. :( prejdem cez STK?? kolko stoji oprava?
Daju sa svetla nastavit aj inak?

dik
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
Reklama

FetesBrod
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FetesBrod »

Zkus nejdřív vyměnit žárovku za novou, kup na pumpě nějakou za 60,-
MK2 1.2
Obrázek
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

A zkontrolovat ukostření
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Stanno
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanno »

Vencapunto píše:A zkontrolovat ukostření
myslite, ze to moze mat taky vplyv?
Ligogo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ligogo »

Jasne, moze to mat vplyv...ak ti niekte preráža, nejdo do žiarovky tolko energie, kolko ma.
Punto 1,2 8v
Stanno
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanno »

Ligogo píše:Jasne, moze to mat vplyv...ak ti niekte preráža, nejdo do žiarovky tolko energie, kolko ma.
no ja si myslim, ze to nebude tym..intenzita sa mi zda ok...iba to svieti do kratkej vzdialenosti.. pred casom som sa hral s koleckom na nastavovanie svetiel podla zatazenia..zda sa mi ze to ostalo visiet v tej pozicii, ktora je pre zatazene auto :(((

co s tym??
l-cizek
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l-cizek »

Stanno píše:
Ligogo píše:Jasne, moze to mat vplyv...ak ti niekte preráža, nejdo do žiarovky tolko energie, kolko ma.
no ja si myslim, ze to nebude tym..intenzita sa mi zda ok...iba to svieti do kratkej vzdialenosti.. pred casom som sa hral s koleckom na nastavovanie svetiel podla zatazenia..zda sa mi ze to ostalo visiet v tej pozicii, ktora je pre zatazene auto :(((

co s tym??
tak to zkus zase zvednout...a to ti spadli obě najednou?
Stanno
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanno »

l-cizek píše:
Stanno píše:

co s tym??
tak to zkus zase zvednout...a to ti spadli obě najednou?

no zda sa mi ze prave svieti dalej..takze asi "nespadlo" az tak ako prave.. ja neviem..
ako to mohlo "spadnut"?
Aky system je pouzity na nastavovanie svetiel v MK1? nejaky kvapalinovy, ci motorcek?
liborko
Všeználek

Příspěvek od liborko »

tak pokud nemaš vedle volantu kolečko na nastavení sklonu tak tam asi el.motorky mit nebudeš,tudiž zezadu světla je místo el.motorku nastavovací čudl,kterým se nastavuje sklon paraboly,je možné že ti vypadla ta osička z toho uchycení na parabole a tim padem se ti to vychýlilo
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96

IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Plecháč Tony
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Plecháč Tony »

Já u MK1 mam el. nastavování a zároveň to jde i takovejma plastovejma šroubkama na imbus co jsou nahoře na světlech. Stačí točit a sledovat, jestli se to světlo hejbe nebo ne a nebo si v noci stoupnout proti zdi, rozsvítit a sledovat, jestli to světlo leze... Jinak mě to svítilo od koupi taky naprd, tak jsem koupil dražší a svítivější žárovky a je to rozhodně o 100% lepší ;)
Stanno
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanno »

Plecháč Tony píše:Já u MK1 mam el. nastavování a zároveň to jde i takovejma plastovejma šroubkama na imbus co jsou nahoře na světlech. Stačí točit a sledovat, jestli se to světlo hejbe nebo ne a nebo si v noci stoupnout proti zdi, rozsvítit a sledovat, jestli to světlo leze... Jinak mě to svítilo od koupi taky naprd, tak jsem koupil dražší a svítivější žárovky a je to rozhodně o 100% lepší ;)
prosimta plechaci :) ake ziarovky, kde a za kolko sa do toho daju dat.. vdakaaa
Ligogo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ligogo »

Ja som mal problem so starymi aj s novymi svetlemetmi. Svietili mi prilliz nizko-na kratku zvdialenost. (Stare mi zrazu klesli). Ked som daval Angel Eyes, myslel som, že sa to napravi..... a prd.... (Nastavoval som ich na stred-sktutkami, ktore ich drzia na ráme). Ked som ich dal totalne na maximum, tak zacali svietit normalne. Takze aj stare serieove svetlomety staci uvolnit, dotlacit na max. a zatiahnut.
Punto 1,2 8v
Stanno
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanno »

Ligogo píše:Ja som mal problem so starymi aj s novymi svetlemetmi. Svietili mi prilliz nizko-na kratku zvdialenost. (Stare mi zrazu klesli). Ked som daval Angel Eyes, myslel som, že sa to napravi..... a prd.... (Nastavoval som ich na stred-sktutkami, ktore ich drzia na ráme). Ked som ich dal totalne na maximum, tak zacali svietit normalne. Takze aj stare serieove svetlomety staci uvolnit, dotlacit na max. a zatiahnut.
diik za radu..zvladne to aj taky amater ako ja???
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“