POPLATKY ZA MULTIPLU
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
POPLATKY ZA MULTIPLU
Možná dotaz hodnej tupana, ale mám Multiplu teprve chvilku. Jedu s ní poprvé do Chorvatska (Živogošče) a chci se zeptat, kolik se platí za Multiplu na Chorv. dálnici, myslím tím kategorie 1 nebo 2 ? Loni MPV Mazda 5 - kategorie 2. Díky za odpověď.
Naposledy upravil(a) pitbull3 dne 27 srp 2008, 21:04, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Takže jsem doma. Ujeto 2654km, spotřeba poctivě spočítaná vždy po hrdlo - prům. za celou štreku - 7.1/100km, což je myslím gut, když vemu, že jsem jí moc nešetřil. Naprostá spokojenost jak s motorem, tak s pohodlím a prostorem. Po cestě jsem dost Mloků potkal a hodili jsme sloveso, většinou cizinci - Itálie, Rakousko,Německo. Bohužel při cestě zpět, pod Tunelem Sveti rok, jsme potkali rakouskou Multinu na odtahovce, zelená 105 JTD. Prej to uhnal na čapy. Jinak jsem rád, že jsem ji koupil, dělá mi radost, nezklamala, naopak překvapila. Takže zdarec a ať Vám to jezdí bez problémů.
- godolphin
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
pitbull3 píše:Takže jsem doma. Ujeto 2654km, spotřeba poctivě spočítaná vždy po hrdlo - prům. za celou štreku - 7.1/100km, což je myslím gut, když vemu, že jsem jí moc nešetřil. Naprostá spokojenost jak s motorem, tak s pohodlím a prostorem. Po cestě jsem dost Mloků potkal a hodili jsme sloveso, většinou cizinci - Itálie, Rakousko,Německo. Bohužel při cestě zpět, pod Tunelem Sveti rok, jsme potkali rakouskou Multinu na odtahovce, zelená 105 JTD. Prej to uhnal na čapy. Jinak jsem rád, že jsem ji koupil, dělá mi radost, nezklamala, naopak překvapila. Takže zdarec a ať Vám to jezdí bez problémů.
Ja som tento rok v lete urobil dovolenku za 7.2 l - si lepší
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Fiat Multipla 1.6 Benzín, rok výroby 1999
www.fiat-multipla.estranky.cz
Fiat Multipla 1.6 Benzín, rok výroby 1999
www.fiat-multipla.estranky.cz