start JTD 105 k

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
dextor
Začátečník

start JTD 105 k

Příspěvek od dextor »

Ahojte, poradte mi. Pri štartovaní mi chytá auto asi až po 6 sekundách točenia. Občas sa mi dokonca stane, že držím kľúč aj 15 sekúnd, z výfuku dym a motor nenakopne. Leto, zima, mrazy slnko, teplý, studený motor, je to úplne jedno. Ešte keď je okolo 5 stupňov, je to celkom v pohode, chytá asi na 3 obrátku. Čo sa týka štartéra, niečo mi na ňom povymieňali. Rozdiel je len v tom, že predtým auto štartovalo ako keby bola baterka takmer vybytá. Ale aj tá je v pohode. Poraďte prosím
Naposledy upravil(a) dextor dne 25 lis 2008, 19:42, celkem upraveno 2 x.
Reklama

stifmajstrABARTH
Znalec

Příspěvek od stifmajstrABARTH »

bud nezhavy,netlakuje nebo nestartuje.....rek bych asi to treti :lol: ...zmer to.. tlaky nebo koukni na svicky ale nevim jak poznas kera je dobra a kera nee :roll:
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
dextor
Začátečník

Příspěvek od dextor »

menil som žhaviče, merali mi tlaky, aj kenjaký predstrek, alebo predzápal, či čo to. Všetko je vraj v poriadku. Dal som to na počítač, žiadna chyba. Všetko je vraj úplne v poriadku
stifmajstrABARTH
Znalec

v tom pripade nevim....mozna v servisu neodvedli dobrou praci..nebo nevis ze musis v prvni poloze klicek chvili podrzet nez nazhavy a pak startovat :lol:
dextor
Začátečník

Příspěvek od dextor »

To zasa nie. Veď JTD netreba veľmi žhaviť. 6hvím keď je mínus 10 a zimšie. Napriek tomu som skúšal držať kľúčik v prvej polohe a až potom štartovať. Bez zmeny
stifmajstrABARTH
Znalec

Nevim co je jtd.....je to diesel?potrebuje zhavit... fak nvm jestli zhavy a tlaky sou v poradku,starter toci melo by to starovat :?
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“