NĚMECKO - 8.Fiat Meeting u Chemnitzu 1.-2.09.2012
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ultraknyst píše:moc penez, mraky penez, rosekat prasatko
Ono na te strance ceny jsou, ale jen za stan a auto na jednu noc, tak jestli se jeste priplacej i osoby. Ale podle toho co tam pisou, tak ne. Chtej zaplatit jen za stan a auto...5,5EUR na noc.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Nene, jen tak neco precist, ale nesprechtimKaty píše:jj Marty.... taky jsem to tam vycetla.a kdyz jsem poradatelum psala anglicky kolik tak zadna odpoved.
takze to tak berme
jinak ty umis nemcky ???
a prosim te, muzes vzit gril ??
2phaeton: a proc se nejet podivat ?
Jasný, gril beru.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
ted jsem to pocitala...
a navic ke vstupnymu by melo stacit tak 30e (*25,- = 750,-).
pokud si nechcete neco kupovat nebo takovat atd.
Martyyy.... a sim sim, nezapomen na altan.
Skoda ze nemame klubovou vlajku.. jsme to s Pajou nejak nevychytali.
JINAK SE OD ZITRA - RANO UZ NA NET NEDOSTANU , az do nedele, nez se vratime...takze kdyby neco- TAK NA MOBIL. jen do sobotniho rana , AZ PRJEDEM HRANICE NEMAM ROAMING
ale tak snad jsme domluveni...
JINAK SE OD ZITRA - RANO UZ NA NET NEDOSTANU , az do nedele, nez se vratime...takze kdyby neco- TAK NA MOBIL. jen do sobotniho rana , AZ PRJEDEM HRANICE NEMAM ROAMING
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
katy pisni mi cislo na tvuj mobil...diky...potrebuji se s tebou dohodnout na penizkach co mam po martym3D poslat..Katy píše:ted jsem to pocitala...
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
2Katy-a kde se sejdem v ty Praze v patek ukaz nakou mapu abych zase nezabloudil a cas by me taky zajimal,a z tech Loun v sobotu bych radci vyjizdel driv at mame nakou casovou rezervu podle me je v 8.hodin pozde kdys to mame pak jeste vic jak 100km bych dal tak na 6.hod.
budicek a tak kolem 6.30hod. odjezd z Loun at muzem jet v klidu a sme tam v cas
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
A já pojedu z domu v 4ne?Ok-9 píše:2Katy-a kde se sejdem v ty Praze v patek ukaz nakou mapu abych zase nezabloudil a cas by me taky zajimal,a z tech Loun v sobotu bych radci vyjizdel driv at mame nakou casovou rezervu podle me je v 8.hodin pozde kdys to mame pak jeste vic jak 100km bych dal tak na 6.hod.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
V pátek nejedu, přijedu dom z práce až večer, bych byl hotovej. No tak pak hlavně dejte vědět v kolik pojedete, ale zase bych to nehrotil...Ok-9 píše:no jo vlastne ty jedes z domu tak to uz je jedno jestli pojedes ve 4 nebo v 5 ne? stejnak budes muset stavat brzo a proc vubec nejedes uz s nama v patek to by neslo?
Ondrasku on oje to tezky se v Praze setkat, kdyz mapaa ukazuje, ze ji objedes z druhe strany nez my...
takze bych to videla na sraz az u Loun... to trefis.
no a nebo jestli se ti chce motat prez Prahu a jizni spojku , tak to muzes vzit "dolu" a napojit se na nas (cervene tecky).
anebo se jeste muzeme pockat u Panenskeho tynce na Benzine...
(snad tam nebude moc narvano,kdyz je tam sraz ) a pak jet spolecne do Loun... to bude asi lepsi. pac nevim, kde v lounech bysme se hledali !!!
no a casove... my budem vyjizdet mezi patou a sestou z Brna... dve hodky do prahy a projeti prahou... a hodku do Loun...takze nejdrive v 20.00
Nastuduj si podrobne mapy.cz ... a pak se rid trochu cedulemi.. a mohl bys to zvladnout hlavne smer Chomutov !!!
takze bych to videla na sraz az u Loun... to trefis.
no a nebo jestli se ti chce motat prez Prahu a jizni spojku , tak to muzes vzit "dolu" a napojit se na nas (cervene tecky).
anebo se jeste muzeme pockat u Panenskeho tynce na Benzine...
(snad tam nebude moc narvano,kdyz je tam sraz ) a pak jet spolecne do Loun... to bude asi lepsi. pac nevim, kde v lounech bysme se hledali !!!
no a casove... my budem vyjizdet mezi patou a sestou z Brna... dve hodky do prahy a projeti prahou... a hodku do Loun...takze nejdrive v 20.00
Nastuduj si podrobne mapy.cz ... a pak se rid trochu cedulemi.. a mohl bys to zvladnout hlavne smer Chomutov !!!
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák