Dodo píše:Tiež mám podobné problémy z tankovaciou pištolou.Kým nájdem tú správnu polohu,mám už aj natankované .Jednu vec ale nechápem.Keď otváram veko nádrže mám tam podtlak.
to ja take...
Ten podtlak je úplne v pohode, je to normálne, niečo je o tom písané aj v užívatelskej príručke k Puntu. Je to tam spomenuté, ako normálny jav... Takže nehľadajme problémy tam, kde nie sú Inak viac ako hľadanie polohy pri tankovaní ma štve účet za plnú nádrž.
Budto to chce jezdit k pumpam, kde to je bez problemu (vetsinou OMV), nebo staci po zastrceni pistoli zase trosku povytahnout zpatky. Alespon u me to tak funguje.
KUFI píše:Budto to chce jezdit k pumpam, kde to je bez problemu (vetsinou OMV), nebo staci po zastrceni pistoli zase trosku povytahnout zpatky. Alespon u me to tak funguje.
KUFI píše:Budto to chce jezdit k pumpam, kde to je bez problemu (vetsinou OMV), nebo staci po zastrceni pistoli zase trosku povytahnout zpatky. Alespon u me to tak funguje.
Zajiamve je to, ze ja tankuji jen ÖMV. Mam to kousek od domu a mam ty same problemy jako bych tankoval sracky z Benziny. Asi je u Vas ÖMV s jinymi pistolemi.
Zajiamve je to, ze ja tankuji jen ÖMV. Mam to kousek od domu a mam ty same problemy jako bych tankoval sracky z Benziny. Asi je u Vas ÖMV s jinymi pistolemi.
Musim rict, ze me to trebas zase na jednom Essu dela a na druhym Essu nedela. Je to cely naky divny
no, pozeram ze mame podobne problemy, tak som skusil ist na omv a uz nikde inde nebudem tankovat. leje sa to tam ako do suda. a myslim ze maju kvalitnejsi benzin, motor je taky zivši.
Ja uz roky tankuji vetsinou pouze u OMV a Shell. U Shell pouze V-Power (je to aditivovany benzin). Stridam tyto dve cerp. stanice a tyto benziny a co se tyka benzinu nemel za vsechny roky jsem ten nejmensi problem - na rozdil od nekolika mych kolegu, kteri se snazili usetrit a sli hlavne po cene. Myslim, ze u OMV je benzin - osobni zkusenosti ze Zlina - kvalitativne na dobre urovni.
Myslim, ze i kvalita benzinu se pak projevi na celkove spotrebe v kladnem smyslu.
Taky jsem nad tím koumal, jak tam narvat nějakým smysluplným způsobem tankovací pistoli, aby se pořád nevypínala. Nakonec pomohlo jí otočit o 180 stupňů, tzn hadice vzhůru.
Mosťa píše:Taky jsem nad tím koumal, jak tam narvat nějakým smysluplným způsobem tankovací pistoli, aby se pořád nevypínala. Nakonec pomohlo jí otočit o 180 stupňů, tzn hadice vzhůru.
přesně,taky mi to pořád vycvakávalo
taky s tim kroutim jak můžu,jinak to prostě nejde