MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - JohnnyBOSS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
dik čekal jsem (zrovna od tebe) nějakou poznámku, že 13"na puntu nejsou kola, že každej dává 15".... a jsem rád, že jsem se toho nedočkal. Já jdu trochu jiným směrem. Navíc jsem ten mušší motor těma 15" ještě víc nezabil, naopak to teď valí jak prase a 160 to má hned:)Katy píše:sikula !
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdybych si já mohl vybrat tady na foru, ve kterém autě bych se cítil nejlépe, tak by rozhodně vyhrálo to tvoje. Tvůj interiér je 1*. Sakra, kolikrát já jen ty tvoje fotky prolezl a kolik jsem toho naslintal!1/3JohnnyBOSS píše:tak to děkuju:) nedělám z toho leštěnku, spíš mi jde o to, jak to jede a jak se v tom citim:)
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
he, děkuju moc:) a to jsem sem ještě nedal fotky kompletního černýho interiéru:) moja má pučenej foťák a mobilem to je nic moc...
Tak tady nějaký ty fotky odhlučňovací kůry:-D
Vyházenej zadek a na tech plechách zevnitř (těch na boku) už je nalepenej protihlukovej materiál od báby Slávky:-D
tady detajl toho boku s tou nalepenou hadrou:-D
a zde už mužete vidět podlahu a boky polepený vatelínem, kterej aspoň podle mýho názoru celkem dost tlumí a navíc byl zadara od býby Slávky:D
A tady trochu detajlovka:-D
a tady čerstvě dolakováná jedna z těch zadních výplní
a tady už po bezbarvým laku a uschlá. A přečalounil jsem i tu hadru co tam byla puvodně žlutá tou samou látkou jako mám na předních dveřích:)
a tady už bok připravenej na tu plastovou výplň. Ty molitany jsou tam kvůli vrzání, spasování atd. a je to bomba, nic nevrže, nic nebouchá. Předtím to bylo celkem dost blby, jak ty plasty vrzaly o sebe nebzájem, nebo klepaly na hrbech do kastle. teď už to nedělá. A navíc jsem na ty styčný plochy mezi jednotlivejma plastama nalepil gumy, takže to nevrže už vůbec:)
a tady už nasazená výplň
tady jde vidět "složité" provlíkání pásů:-D
tohle ani nevim, proč sem dávám:-D je tam vidět, že mám nalakovaný i ty plasty uplně vzadu u světel:)
a tady už fotka i se sedačkou:) ale už bylo trochu šero a je to jenom mobilem no...
a tady jsem ještě čalounil zadní plato taky tou černou látkou ze dveří a zadních výplní. Akorát to ještě nemám vyfocený celý, pač jsem to dodělával v noci s stejně by na šlo blbě vidět:-D ale je to krásný, nikde to nemám nějak přeložený, nebo tak něco, všechno krásně vypnutý:)
jinak by to bylo asi tak všechno. včera jsem ještě čistil sedačky a jsou zas jak nový:) Vyfotim to pořádnym foťákem a dám to sem, ty mobilovy fotky nestojijou za nic:)
Tak tady nějaký ty fotky odhlučňovací kůry:-D
Vyházenej zadek a na tech plechách zevnitř (těch na boku) už je nalepenej protihlukovej materiál od báby Slávky:-D
tady detajl toho boku s tou nalepenou hadrou:-D
a zde už mužete vidět podlahu a boky polepený vatelínem, kterej aspoň podle mýho názoru celkem dost tlumí a navíc byl zadara od býby Slávky:D
A tady trochu detajlovka:-D
a tady čerstvě dolakováná jedna z těch zadních výplní
a tady už po bezbarvým laku a uschlá. A přečalounil jsem i tu hadru co tam byla puvodně žlutá tou samou látkou jako mám na předních dveřích:)
a tady už bok připravenej na tu plastovou výplň. Ty molitany jsou tam kvůli vrzání, spasování atd. a je to bomba, nic nevrže, nic nebouchá. Předtím to bylo celkem dost blby, jak ty plasty vrzaly o sebe nebzájem, nebo klepaly na hrbech do kastle. teď už to nedělá. A navíc jsem na ty styčný plochy mezi jednotlivejma plastama nalepil gumy, takže to nevrže už vůbec:)
a tady už nasazená výplň
tady jde vidět "složité" provlíkání pásů:-D
tohle ani nevim, proč sem dávám:-D je tam vidět, že mám nalakovaný i ty plasty uplně vzadu u světel:)
a tady už fotka i se sedačkou:) ale už bylo trochu šero a je to jenom mobilem no...
a tady jsem ještě čalounil zadní plato taky tou černou látkou ze dveří a zadních výplní. Akorát to ještě nemám vyfocený celý, pač jsem to dodělával v noci s stejně by na šlo blbě vidět:-D ale je to krásný, nikde to nemám nějak přeložený, nebo tak něco, všechno krásně vypnutý:)
jinak by to bylo asi tak všechno. včera jsem ještě čistil sedačky a jsou zas jak nový:) Vyfotim to pořádnym foťákem a dám to sem, ty mobilovy fotky nestojijou za nic:)
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
no ty woe me asi trefi.... ale ja se do toho tedy taky jeste pustim.
jsi me ted na.ral , ze jsi ty plasty vsechny sundal. Nechces prijet a ukazat mi t o?
jak jsi udelal ten B sloupek aniz bys sundal pas ? ??
beeeeeee, ja jsem slaboooooooooch ((((((((
jsi me ted na.ral , ze jsi ty plasty vsechny sundal. Nechces prijet a ukazat mi t o?
jak jsi udelal ten B sloupek aniz bys sundal pas ? ??
beeeeeee, ja jsem slaboooooooooch ((((((((
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak to mě mrzi, že jsem tě nasral:-D (ale jenom ze slušnosti:-D )
Pás se sundat musí, bohužel. musiš odmontovat to "oko", kterym je nahoře provlečenej a taky uchyceni toho pásu dole na podlaze. ale máš 5D, možna je to tam jiny. sundat jde všechno, horší je to nasadit:-D hlavně ta lišta na posouvání pásu je celkem oříšek:-D
čekal jsem ,že třeba aspon napišeš, že je to pěkny, nebo že je to hnusný:-D
Pás se sundat musí, bohužel. musiš odmontovat to "oko", kterym je nahoře provlečenej a taky uchyceni toho pásu dole na podlaze. ale máš 5D, možna je to tam jiny. sundat jde všechno, horší je to nasadit:-D hlavně ta lišta na posouvání pásu je celkem oříšek:-D
čekal jsem ,že třeba aspon napišeš, že je to pěkny, nebo že je to hnusný:-D
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
"1/3JohnnyBOSS"]nahrával jsem to postupně:) teď ještě mám rozdělanej celej zadek a lakuju všechny ty plasty na černo.
ahoj.prosim te jakou barvou nebo pripravkem si lakoval ty plasty?ja mam strach z toho ze se to zacne loupat
ahoj.prosim te jakou barvou nebo pripravkem si lakoval ty plasty?ja mam strach z toho ze se to zacne loupat
www.lanciaklub.cz
Lancia Kappa 2.4 tds
Fiat Punto limited edicione Hlx 1.2 75k po kompletni G.O.
ex 3x lancia thema 2.5 td
ex lancia prisma 1.9 d
ex lancia delta 1.9 td
ex lancia dedra 1.9 td
Lancia Kappa 2.4 tds
Fiat Punto limited edicione Hlx 1.2 75k po kompletni G.O.
ex 3x lancia thema 2.5 td
ex lancia prisma 1.9 d
ex lancia delta 1.9 td
ex lancia dedra 1.9 td