Pískání řemene a sprej na řemeny

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
l-cizek
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Pískání řemene a sprej na řemeny

Příspěvek od l-cizek »

Ahoj, píská mi někde nějakej řemen, ale nevim kterej a okud to jde. Rozvody sou udělaný nově a měnil jsem kladku i pumpu, takže tyhle dvě věci bych snad mohl vyloučit. Mám pocit, že to dělá řemen k altíku (+ servo a klima) Koupil jsem na to takovej sprej, proti prokluzu, ale nevim, jak se používá (jestli mám mít nastartováno,kolik toho a tak) protože návod je v polštině (přelepenej přes AJ,NJ atd.) Jinak budu rád za každej návrh.
Naposledy upravil(a) l-cizek dne 21 črc 2008, 15:56, celkem upraveno 1 x.
Reklama

Anduril
Znalec

Příspěvek od Anduril »

Jen poznamka: MK2 nema servo pohanene remenem, servo je jen elektromotor umisteny pod volantem v pristrojovce, pokud tedy mluvime o MK2 ve tvem podpisu.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
l-cizek
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l-cizek »

aha...já vim že tam je motorek, ale to sem si myslel že je na city... i když asi máš pravdu, co sem koukal na některý punta bez klimy, tak to tam vůbec nemají.... :idea:
jani
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od jani »

ako sa vola ten sprej?ale mozna ze mi servo piska :( remene su dobre naspanovane....mk1
l-cizek
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l-cizek »

jani píše:ako sa vola ten sprej?ale mozna ze mi servo piska :( remene su dobre naspanovane....mk1
Jmenuje se to "Belt Dressing & conditioner" je to od značky Permatex. Řemeny jsou snad napnuté dobře. Rozvodák se nechá prohnou asi o 7mm... podle knížky to má být v rozmezí 5-10mm. A drážkovanej má samonapínací kladku.
peter petrus
Fiaťák

Remeň

Příspěvek od peter petrus »

K remeňu v pohybe prilož suché mydlo,je to staré a osvedčené,samozrejme nie k zúbkovanému.Takto som to riešil na bratovom Volve je to finta z vojny.
Punťo II.1,2 44kw r.v.03 LPG
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“