já bych to neviděl tak černě.většina lidí si auto upravuje postupně. koupí si nárazník a až má peníze tak ho nalakuje.je dobrý si ty auta prohlídnout, člověk si udělá představu co by si na svý auto dal a co ne.
No musím to nechat všechno pořádně zaschnout - stříkalo se to v sobotu a dnes jsem to vše nandával.
Budu to muset vyfotit znovu, moc jsem na to dnes neměl čas
Jo, to tam obcas stava, ale netusim, ci je (stava na zakazu, takze asi nejakej.....). A kdys tam byl, ze sis nevsiml mojeho???? Nejkrutejsi HustoPunto dneska pred Olympkou...
lacin píše:Jo, to tam obcas stava, ale netusim, ci je (stava na zakazu, takze asi nejakej.....). A kdys tam byl, ze sis nevsiml mojeho???? Nejkrutejsi HustoPunto dneska pred Olympkou...
No to me fakt mrzi ,ale je to foceny uz driv....jinak bych si Tvojeho nejkrutejsiho punta urcite vsimnul
to lacin a kakin: hele co dat nekdy sraz nekde u hyper-super. akorat teda do Olympie se ja uz asi moc hrnout nebudu
ja potkala ve Vankovce jednou Punto mk1 skoro stejny jak mam ja....s tema listama cervenyma na naraznikach !!!! neni neci tady ???
To punto sem taky videl. Ale ma jenom ty cerveny listy na naraznikach. To je veskery tjůnink... A proc ne u Olympie??? Tys tam neco vycorovala, bo co???