MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;) -VB007
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;) -VB007
Moje Punto MK 1 55 S 1.1
rv. 96
125t km kupene v janury 2006
Vsetko seriove len nove alu kola KM s pneu Pirelli p 3000 rozmer originalny
155/70R13
Zatial som len v zaciatkoch tuningu ale casom by som chcel este nieco porobit.
Teraz treba nejake opravy ved uz ma nejake tie kilometriky
Ako sa vam paci co by ste poradili na zlepsenie
rv. 96
125t km kupene v janury 2006
Vsetko seriove len nove alu kola KM s pneu Pirelli p 3000 rozmer originalny
155/70R13
Zatial som len v zaciatkoch tuningu ale casom by som chcel este nieco porobit.
Teraz treba nejake opravy ved uz ma nejake tie kilometriky
Ako sa vam paci co by ste poradili na zlepsenie
Punto MK1, S 55, 1.1
- Reklama
Uz sice nebyvam v NR ale aj tak sme skoro susedia len z opacnej strany.Teoho píše:aha nitran, tak nazdar sused... no celkom sympaticky puntik, aj ked trosku na tuning prazdnucky, ale kazdy sme raz zacinali, aj ja zacinam, takze... inak pekne elektrony...
No zaciatku su tazke, teraz mam v plane zohnat aspon cire smerovky dat folie na zadne skla a samozrejme beznu udrzbu uz by potreboval aj novu spojku a rozvody lebo to ma este povodne a pri 125 by sa mu zislo. Do rozsiahlejsieho tuningu sa pustim casom. Uz som mal sto chuti ho davno predat ale strasne mi prirastol k srdcu.
Punto MK1, S 55, 1.1
Matto píše:čauko,dneska som ťa videl v Klúčovom,máš tam fakt pekné elektrony.
Je to mozne parkoval som cely den na hlavnej ceste a v hornom srni som vcera bol tiez. Moje nove kola sa puntovi celkom hodia sice su male len R13 ale nechcel som robit zmatky s TP mam v nom napisany len ten rozmer co aj mam a urcite vies aky su policajti v okoli nemsovej 100% by im tam vacsie kola nesedeli. Som s nimi spokojny aj gumy sa mi zdaju vcelku v pohode uz maju nabehane za dva tyzdne asi 2500 km a celkom spokojnost.
Punto MK1, S 55, 1.1
Majco to vazne staci len premazat? Skusal som to silikoilom a nepomohlo. Skor sa mi zda ze to o nieco ako keby zadieralo.majco píše:zozobrať a premazaťvb007 píše:Strasne mi huci sahara ked stojim a mam zohriaty motor v kolone atd. Bude ju treba celu vymenit alebo co viete mi niekdo poradit?
Punto MK1, S 55, 1.1
Ja som ten motorček oddekloval a premazal pomohlo to ale ak je to skorodované alebo nejak inak dodrb.... tak to vymeň a hotovovb007 píše:Majco to vazne staci len premazat? Skusal som to silikoilom a nepomohlo. Skor sa mi zda ze to o nieco ako keby zadieralo.majco píše:zozobrať a premazaťvb007 píše:Strasne mi huci sahara ked stojim a mam zohriaty motor v kolone atd. Bude ju treba celu vymenit alebo co viete mi niekdo poradit?
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Narazniky by som chcel casom nahodit asi nieco taketo to by bolo celkom v pohodežabak píše:Nazdar. Pěknej a hlavně ty kola jsou super! Ja bych jako první hodil nárazníky a zrcátka do bila a křídlo nad zadní okno.
http://www.tuning-in.sk/fiat-punto-mk-i ... esign.html
ale to ma este cas teraz investujem do potrebnych oprav a na zaciatok vymenim oranzove smerovky za cire
ktore by boli lepsie
alebo
alebo len klasicke biele
a dam spravit na zadne skla folie a dalej sa vrhnem do naraznikov atd..
Naposledy upravil(a) vb007 dne 07 črc 2008, 07:11, celkem upraveno 2 x.
Punto MK1, S 55, 1.1
No chcel som aspon 175 ale v TP mam len 155/70/R13 takze som nechcel riskovat v NR by som si ich kludne nahodil ale v nemsovej neriskujem tu by sa policajtom isto nepacili ze nie su podla TPJK píše:gumy neuvazujes dat sirsie?? podla mna na tych galuskach co punto dava vyzeraju smiesne tie auta mna folie vysli 3000sk aj s prednym pasom.
Punto MK1, S 55, 1.1