MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak kedze som sa dneska nudil tak som si kompletne vycistil motor a ciastocne aj motorovy priestor na GTcku, vymenila sa konecne prasknuta hadica od turba atd...Prinasam par fotiek heh
Takto to vyzeralo ked som to kupil:
A takto to vyzera teraz s novou hadicou, BOV ventilom HKS SSQ, nahodenym D2 Racingom a vycistenym motorcekom hehe
Takto to vyzeralo ked som to kupil:
A takto to vyzera teraz s novou hadicou, BOV ventilom HKS SSQ, nahodenym D2 Racingom a vycistenym motorcekom hehe
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No jasne ze som sa projel hehe jazdim kazdy den na tom GTcku si ho uzivam plnymi duskami kym mozem lebo potom sa odstavi aj to a bude sa makat hehe No ten D2 je jedno ci to je na GT abo na litri...jedine co som pocitil je, ze na 1.1 som to mal nastavene dost nizko no a ked som to prehodil na GT tak predok klesol este viac koli motoru hhe inac mi vcera vytrhlo poloos na GT co som to mal vpredu tak nizko...tak sme museli zvysovat aby sa to uz viac nestalo...inac som so spravanim toho D2 racinga spokojny ale je sakrametsky tvrdy...mam zuby vylamane hehe
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No tuhost mam momentalne na 10-tom zaklipnuti takze to mam dost na makko nastavene a ajtak je to tvrde hehe no a vysku ti veru nepoviem...pred tym ako som odtrhol poloos tak bolo auto od zeme so serivoym naraznikom asi tak nizko ze si nevopchala ani poriadne spicku topanky do tej medzery medzi naraznikom a cestou...no ale odvtedy sme to zvysili asi o nejake 2 cm....aby tie poloosi az tak netrpeli...No a co sa znizenia tyka tak toho sa nemusis bat da sa to znizit tak ze to auto bude polozene skoro na bruchu je tam znizenie -12 cm...
Tu je nejaka fotecka ako to mam nizko teraz na GT (na tej fotke sa to nezda lebo su tam len 14-ky ale ked som nahodil 16-ky tak medzi kolesom a blatnikom nebola ziadna medzera....
A takto to vyzeralo na 1.1-ke do tej medzeri si nevopchala ani spicku topanky heheh
PS: Bohuzial lepsie fotky som nenasiel hehe
Tu je nejaka fotecka ako to mam nizko teraz na GT (na tej fotke sa to nezda lebo su tam len 14-ky ale ked som nahodil 16-ky tak medzi kolesom a blatnikom nebola ziadna medzera....
A takto to vyzeralo na 1.1-ke do tej medzeri si nevopchala ani spicku topanky heheh
PS: Bohuzial lepsie fotky som nenasiel hehe
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Katy: No cim je auto nizsie tym viac trpia poloosy...lebo su neni rovno ako maju byt ale su vyhnute...tym padom maju tendenciu sa bud vylomit alebo vysunut...je to dost neprijemne ked ti vyskoci poloos...Rana jak z dela a auto ti prestane ist hehe
2Mafi: No uz som na tom GT mal hrusku ale ze by tomu auto pomohla dychat nemozem povedat skor mi zdochlo par koni ked som ju nahodil auto zlenivelo...tak som tam dal spat seriovy box a zase chodi ako gula heh
2Mafi: No uz som na tom GT mal hrusku ale ze by tomu auto pomohla dychat nemozem povedat skor mi zdochlo par koni ked som ju nahodil auto zlenivelo...tak som tam dal spat seriovy box a zase chodi ako gula heh
vesto máš to super,už sa teším ked s tých 2 puntíkov spravíš jeden ,len mám na teba otázočku,ked už máš aj GTčko aj 1,1 ,mohol by si mi prosím ťa napísať ako je u GTčka riešená zadná náprava,či je tam rozdiel iba v brzdách,tlmičoch,pružinách ,alebo je GTčková zadná náprava úplne iná ako u klas. MK1čiek,chcel by som totiž v buducnosti nahodiť na moju 75tku dozadu kotuče,a tak ma zaujima či by stačilo vymeniť iba brzdy,alebo bude treba vymeniť celú nápravu
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk