MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak blow off ventil nahodeny zvuk to ma nadherny ale mam velky problem auto mi skapina....ked idem normalne a vyradim do neutralu tak mi motor zdochne...Proste klesne tlak oleja a baac otacky rychlo klesnu dole a auto zkape...Mam Punto GT3 a uz som bol informovany o tom ze na GT3 to robi ale musi predsa byt nejake riesenie ako tento problem odstranit...GTckari poradte hehe
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
tak ja mam uplne stejnej problem kdys podradim na dvojku a pak vyradim do neutralu tak me to taky chcipne proste spadnou otacky ale kdys vyradim na neutral z trojky tak je to v pohode sice otacky zacnou mirne kolisat ale nechcipne to,chce to proste poradne ten blow off ventil seridit ja se na to uz chystam delsi dobu jen jeste nebyl cas
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska som na GT kupil sportovy filter lebo som chcel docielit aby bolo turbo viac pocut ten taky zvukovy efekt toho turba nemyslim odfuk BOV ventilu ale no proste nieco taketo ako je to na tomto videu http://www.youtube.com/watch?v=w6ybI-uE ... re=related ale bohuzial ziadna zmena sa nekonala. Preto sa chcem spytat vas co mate GTcka a mate tam sportovy filter ci vam tiez vydava ten zuk ako na tom videu a ako ho docielit strasne sa mi to paci hehe
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ahaa tak preto mi teda nepocut to turbo hehe...tak som zasa vyhodil 900 Sk za filter dnes ho idem dat dole lebo sa mi zda ze mi aj zabil par koni pod kapotou saje to teply vzduch...este mozno skusim vymysliet ho nejako vyviest do naraznika ale uvidim...Katy mas pravdu uz ma chytil aj tuning takze uz je to so mnou uplne v riti hehe ved uz sa chystam na vacsi intercooler
-
- Fiaťák