dosel mi benzin!!!

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Zamčeno
riki30
Začátečník

dosel mi benzin!!!

Příspěvek od riki30 »

cau kluci. asi jsem podcenil ukazatel benzinu. rucicka sice byla skoro na nule, ale vypadalo to ze bych mohl jeste par km ujet, pak to zaclo cukat, akorat sem dojel k benzince. natankoval 15 l, ale hovno platny.asi je to zavzdusneny.chytne to na par sekund a pak to chcipne.nepomuze ani plny seslap plynu..jak to odvzdusnit?POtreboval bych nejakej obrazek, kde presne je palivovej filtr. diky
punto s60, 1.2,rok 1998
Reklama

pepe
Začátečník

Re: dosel mi benzin!!!

Příspěvek od pepe »

riki30 píše:cau kluci. asi jsem podcenil ukazatel benzinu. rucicka sice byla skoro na nule, ale vypadalo to ze bych mohl jeste par km ujet, pak to zaclo cukat, akorat sem dojel k benzince. natankoval 15 l, ale hovno platny.asi je to zavzdusneny.chytne to na par sekund a pak to chcipne.nepomuze ani plny seslap plynu..jak to odvzdusnit?POtreboval bych nejakej obrazek, kde presne je palivovej filtr. diky
filtr je u pravyho zadniho kola jen se ohni..ale cerpadlo by to melo natlacit...
Punto 90koníků
Vasek176
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasek176 »

musíš několikrát pouze zapnout kliček a nechat čerpadlo aby natlačilo benzím,poté až zkusit nastartovat
riki30
Začátečník

Příspěvek od riki30 »

zkousel jsem to asi 5 krat, ale je fakt ze jsem hned startoval, bez cekani natahnuti paliva,a kdyz to chtelo chcipnout tak jsem seslapl poradne plyn , ale stejne to chciplo i tak. tak ted nevim jestli jsem to nejak jeste nepojebal. nechal jsem to u lidlu na benzince, doufam ze me daji botu:-).v mysteria punto, pisi naplnit palivovy filtr palivem az po okraj.copak filtr ma nejakou nadrzku ci co? uvidime, zkusim to jeste jednou...
punto s60, 1.2,rok 1998
liborko
Všeználek

Příspěvek od liborko »

mohl být v nádrži usazený bordel a tím že jsi jel až na doraz se zacpal palivák,tím padem tam sice benzin jde,ale málo proto zdechá škube apod. můj názor na věc,pač co jiného by to asi logicky bylo
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96

IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Kačík*
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kačík* »

asi ti to nasalo bordel, na rezervu se jezdit nema ... a že nenecháváš dovrčet čerpadlo ... neděláš dobře, budeš brečet až se odporoučí ...
Kačík*
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kačík* »

liborko: to se povedlo :lol:
riki30
Začátečník

Příspěvek od riki30 »

tak uz jsem to rozjel, diky kluci a devce:-). jen jsem nasal asi 5x otocenim klicku palivo a pak to chytlo. jinak cerpadlo normalne nechavam dovrcet. diky, punto je fakt poklad!!
punto s60, 1.2,rok 1998
Zamčeno

Zpět na „Punto - motor“