Kosta píše:mafi:Zkus to urcite usetris a bude to kvalitka
videl som to jednemu chalanovi minuly rok na fabii RS na zraze v Piestanoch,fungovalo to dobre a vyslo ho to na par tisic,nemal sice kazde koleso zvlast ,mal len prednu a zadnu napravu zvlast ovladanu,ale pekne mu to spustilo az po zem a ked to zapol tak pekne to zdvihlo auto az o cca 30-40cm
Hodně dobrá kára! Ty kola mi přídou taky jak z low ridera,ale mě se líběj..Ty máš taky z améru? a zajímalo by mě jestli by si s tim mohl normálně třeba hopsat přední nápravou až nad zem,když tam máš podvozek ala low rider.. jinak si myslim že v tom musíš mít snad půl míče ne?
ty kola se prodavaly i u nas... v Amaru maj lepsi libovky tohodle stylu bych rekla
a v tomhle smeru bych asi money neresila... ale dobra otazka, jestli to ma Kosta spocitany aspon "by woko"...kdyz jen sypal a sypal...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
mafi píše:pfuuha ,tak ten predny naraznik je skoro az po zem ,to by nebolo na nase slovenske cesty,pozeram ze sa nejak nakláňa na jednu stranu alebo je nerovny ten asfalt pod nim , pekne porobene,ale ako pise aj katy ,tie kolecka su krasne ale na punto moc nepasuju,inak krasne puntko