PŘÍSTROJOVKA: Zlobí palivoměr
Moderátor: peta.smolik
PŘÍSTROJOVKA: Zlobí palivoměr
Chtěl bych se vás zeptat, zda se někomu stalo, to, co se ted začalo stávat mně...Asi po dvou dnech jsem přišel do auta, otočil klíčem v zapalování a budík paliva mi ukázal jen polovinu nádrže a to i přesto že jsem tankoval plnou a ujel jsem z ní asi 120 km, tudíž tam bylo prokazatelně víc.pak jsem někde zastavil, šel něco koupit a napodruhé mi to ukázalo už přibližně správný stav..Druhý den to samé..hned jsem ale ještě dříve než jsem nastartoval vypnul klíčem první polohu a za par sekund znovu otočil a už to bylo dobré..chci se tedy zeptat, zda se to někomu stalo, případně čím to může být
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Něco podobného, ikdyž né v takovém rozsahu jsem také zaznamenal, ale po chvíli se to spravilo.
Spíše se mi stává, že když nastartuju, tak mi to ukazuje nějakou hodnotu a po pár km se to lehcezvedne ještě.
Spíše se mi stává, že když nastartuju, tak mi to ukazuje nějakou hodnotu a po pár km se to lehcezvedne ještě.
FIAT ---->>> First In Automotive Technology
My CREW:
NEW Fiat Bravo II 1.9MJT 120hp + dodělaný tempomat (Ex: Fiat Panda 1.2 Emotion do 73tkm)
Doma: Bravo II 1.4T Sport
Nokia N97
Apple MacBook
My CREW:
NEW Fiat Bravo II 1.9MJT 120hp + dodělaný tempomat (Ex: Fiat Panda 1.2 Emotion do 73tkm)
Nokia N97
Apple MacBook
jasně...to mně taky...čím to ale je ?? chci to tak nějak rozebrat tu než s tím pojedu do servisu.TOMBY píše:Něco podobného, ikdyž né v takovém rozsahu jsem také zaznamenal, ale po chvíli se to spravilo.
Panda 1.1 Aktive r.v. 2008
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To ti neřeknu čím to přesně bude. Viděl bych to na palivoměr v nádrži,nebo ukazatel v přístrojovce. Nic jiného by v cestě nemělo být.
My CREW:
Nokia N97
Apple MacBook
My CREW:
Nokia N97
Apple MacBook
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zas tak nedůležitá prkotina to není. Když natankuješ, s autem pojede někdo jiný, tak nemá ani přehled, jak na tom s benzínem je.
My CREW:
Nokia N97
Apple MacBook
My CREW:
Nokia N97
Apple MacBook
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Na starý káře bych to také moc neřešil. Jeden z mých předcházejících vozítek neukazoval vůbec. Pouze když bylo hodně vlhko a nikdy mi benzín nedošel
My CREW:
Nokia N97
Apple MacBook
My CREW:
Nokia N97
Apple MacBook
Re: palivoměr...
To neřeš, se to stává také, když třeba zaparkuji na "nakloněné rovině" a pak při jízdě jde palivoměr při jízdě opačně. Postupně se srovnábmk píše:Chtěl bych se vás zeptat, zda se někomu stalo, to, co se ted začalo stávat mně...Asi po dvou dnech jsem přišel do auta, otočil klíčem v zapalování a budík paliva mi ukázal jen polovinu nádrže a to i přesto že jsem tankoval plnou a ujel jsem z ní asi 120 km, tudíž tam bylo prokazatelně víc.pak jsem někde zastavil, šel něco koupit a napodruhé mi to ukázalo už přibližně správný stav..Druhý den to samé..hned jsem ale ještě dříve než jsem nastartoval vypnul klíčem první polohu a za par sekund znovu otočil a už to bylo dobré..chci se tedy zeptat, zda se to někomu stalo, případně čím to může být
-
- Znalec
no v nadrzi je takovej plovak kterej plave na hladine a kdyz jedes do nebo z kopce a do zatacek tak se palivo prelejva tudiz ten plovak klesa a stoupa a v zavislosti na tom plovaku jezdi takovej picus po namotanym dratu konstantanu a ruzna poloha toho picusu dava nejakej odpor a ten se prevadi na budik na pristrojovy desce....proste konstrukcni detail
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)