(SK) 1.OFICIAL PUNTO ZRAZ SLOVENSKO 17.-18.5.-za námi

Celorepublikové, regionální i srazy jednotlivců

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Zamčeno
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

jasne viem 8) dufam ze pridete do PN 15.6. do Lodenice
Reklama

Andy
Začátečník

Příspěvek od Andy »

..no jasne ze rpideme akurat som sa otom bavil t s bratrancom...(sofer auta) ze sa tam urcite stretneme....a ides do levic teraz? ked ides daj vedet podzim ti miesto vedla nas :lol: :D a na carat pride uz aj nasa alfa takze nas bude zas viac ...mimochodom akurat sa strieka ...a este ktomu zrazu to bolo take posedenie pri kofolkde kde bolo asi 12 aut a vsetko serie v podstate az na neake elektrony a nalepky :D ..
..Takze...som len zastupca nasej talianskej skupinky aut..(AlfaRomeo ,Fiat, Lancia):)
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

zajtra vecer napisem ci pridem do levic ,lebo mi ma zajtra menit jeden ten spojkovy valcek ,tak uvidim ako to stihne
Andy
Začátečník

Příspěvek od Andy »

no jasne super...tak dufam ze to stihne a vidime sa tam....my mame ist asi tak 3-4 auta...a inak este sa ta chcem opytat vy ste isli stej bojnej este niekam prec??..lebo som pozeral fotky a tam bolo niekde na letisku alebo kde to bolo...
..Takze...som len zastupca nasej talianskej skupinky aut..(AlfaRomeo ,Fiat, Lancia):)
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

ano do jednej dediny na taku cestu,tam sme si dali sprinty,pojdeme tam aj v Nedelu 15.6
Andy
Začátečník

Příspěvek od Andy »

no co auticko opravene? ked hej tak v leviciach sa vidime a tam as este dohodneme ci pojdeme aj my natu cestu alebo nie...
wickermanx
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wickermanx »

ochh to dalo prace preklikat sa prispevkami... nemal som pocit ze by sme sa nejako nezoznamili aspon par ludi co sme sa tam po kope zisli s skecli pozreli auta nejaku tu vybavu a pod....ale je pravda ze majitelov niektorych punt som pri tom svojom nevidel stat cely den ako tam boli vid ten Abarth a ten som si chcel teda pozriet... Ja som si pokecal celkom slusne aj na to ze sme sa vobec nevideli nikdy, to zoznamenie bolo sice asi tak ze ja som jaro a tz xy samozrejme to nikomu nic nepovedalo a hned otazka navzajom a na fore si kto? he he a uz nam bolo jasne.... Migracia ludi tam bola dost velka to je fakt, ja som sice tiez avizoval ze nepridem ale nakoniec ma to nasralo riadne a isiel som aj ako sa hovori za posledneee... ktore som mal urcene za nieco ine, nemal som v plane tam ostat na noc aj keby bola super zabava, na nedelu som mal uz moc nabity program.. Ale som velmi rad ze som tam bol stretol ludi a spoznal aj osobne ludi z foora. Ja to hodnotim na prvy zraz tak trochu bojazlivy ale vydareny. :D :D :D
Punto 1.2 16v 59kw,Active,11/2002, Black3D, el okna, pc,15Alu 185/55R15, Pioneer 4000UB, Sal xpro 130, SAL XB10/A Boxxer
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14

http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

Andy píše:no co auticko opravene? ked hej tak v leviciach sa vidime a tam as este dohodneme ci pojdeme aj my natu cestu alebo nie...
nie ten deges opravar to zabudol objednat ,tak zas musim tyzden cakat ,lebo auto potrebujem ,co sa tyka tych Levic ,este neviem ci pridem ,ked tak ,tak az poobede ,lebo doobeda mam nabity program ,inak vela Trnavakov tam pride ,tak uvidim ci sa podari prist ,rad by som sa okupal v Nedelu na tom kupalisku:) :wink:
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

wickermanx píše:ochh to dalo prace preklikat sa prispevkami... nemal som pocit ze by sme sa nejako nezoznamili aspon par ludi co sme sa tam po kope zisli s skecli pozreli auta nejaku tu vybavu a pod....ale je pravda ze majitelov niektorych punt som pri tom svojom nevidel stat cely den ako tam boli vid ten Abarth a ten som si chcel teda pozriet... Ja som si pokecal celkom slusne aj na to ze sme sa vobec nevideli nikdy, to zoznamenie bolo sice asi tak ze ja som jaro a tz xy samozrejme to nikomu nic nepovedalo a hned otazka navzajom a na fore si kto? he he a uz nam bolo jasne.... Migracia ludi tam bola dost velka to je fakt, ja som sice tiez avizoval ze nepridem ale nakoniec ma to nasralo riadne a isiel som aj ako sa hovori za posledneee... ktore som mal urcene za nieco ine, nemal som v plane tam ostat na noc aj keby bola super zabava, na nedelu som mal uz moc nabity program.. Ale som velmi rad ze som tam bol stretol ludi a spoznal aj osobne ludi z foora. Ja to hodnotim na prvy zraz tak trochu bojazlivy ale vydareny. :D :D :D
diky
Andy
Začátečník

Příspěvek od Andy »

a co aj si sa kupal?..a inak ako si tam prisiel na svojom aute?... som ho tam nikde nevidel..a inak len pre informaciu JA som ten co stal vedla mojho bratranca ked sme sa rozpravali pritom paleny gum....vies??...a inak super zraz to bol co povies?? my sme mysleli ze nebude ani vela aut a bolo dost vela a este aj nas kamarat zobral tretie miesto ..takze super
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

nazdar,ja som stal tam vzdadu s kamosom ,jak bolo aj to Topolcanske punto porobene
Andy
Začátečník

Příspěvek od Andy »

jaaj a kedy si tam prisiel....
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

okolo pol tretej poobede
Andy
Začátečník

Příspěvek od Andy »

aha no super a co howoris na poradie vybratych aut vtazov?
wickermanx
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wickermanx »

nepomylili ste si topic? kecate tu o inom zraze
Punto 1.2 16v 59kw,Active,11/2002, Black3D, el okna, pc,15Alu 185/55R15, Pioneer 4000UB, Sal xpro 130, SAL XB10/A Boxxer
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14

http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
Zamčeno

Zpět na „Punto - srazy“