MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) Jony (Emánek)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- mayo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tie predky som tiez zatial nerobil, lebo ked som videl ake su "spinave" od prachu z brzd, tak na presla chut
http://www.club-fiat.com///viewtopic.php?t=7307" onclick="window.open(this.href);return false;
- Reklama
Tak mame s Emickou za sebou prvni zastavku v originalnim depu u Smazika (personal a pristup v pohode) - Examiner, oleje - motor (Selenia 20k), prevodovka (Synth 75) apod..
Razeni vymena oleje rozhodne citelne prospela - kvalty se tam hazi jedna radost, prubeh razeni je hladsi, uz obcasne nezadrhava paka, dalo by se rict, ze se razeni trosku zpresnilo (velmi subjektivni) - proste parada;) Koho trosku zlobi kvaltovani, muzu jen doporucit..
Razeni vymena oleje rozhodne citelne prospela - kvalty se tam hazi jedna radost, prubeh razeni je hladsi, uz obcasne nezadrhava paka, dalo by se rict, ze se razeni trosku zpresnilo (velmi subjektivni) - proste parada;) Koho trosku zlobi kvaltovani, muzu jen doporucit..
Máte ho i v červené?
MK2 Sporting 1.2 16V 2003
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Smazik v Kladne ma hodne dobrou povest a po tom, co Dojacek koupil na Kolbenove Autotyp, tak jsem dostal prave nejlepsi reference na Smazika (Dojacek je hruza a des, ale to vi asi skoro kazdy)
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) Jony (Emánek)
Puntas strikes back
Mam problemek s otviranim zadnich dveri kufru, a sice, nesly mi dovrit zadni dvere, nato jsem si vsiml, ze na plechovy plosce koliku zamku chybi cudl (vystupek), ve kterem je uchopene lanko od packy otvirani kufru od sedadla ridice, dneska jsem plech odsrouboval a nasel zapadlou ulomenou polovinu plechovyho uchytu lanka..prikladam foto a v souvislosti s tim i zadost, kdyby mel nekdo takovou blbinu nahodou k dispozici nebo celou plechovou plosku s kolikem nebo o nejakem levnem reseni vedel, dejte mi pls vedet;)
Je to soucasti c.7
http://www.spangerum.com:7080/navi?MOD_ ... &DRW_NUM=4
Mam problemek s otviranim zadnich dveri kufru, a sice, nesly mi dovrit zadni dvere, nato jsem si vsiml, ze na plechovy plosce koliku zamku chybi cudl (vystupek), ve kterem je uchopene lanko od packy otvirani kufru od sedadla ridice, dneska jsem plech odsrouboval a nasel zapadlou ulomenou polovinu plechovyho uchytu lanka..prikladam foto a v souvislosti s tim i zadost, kdyby mel nekdo takovou blbinu nahodou k dispozici nebo celou plechovou plosku s kolikem nebo o nejakem levnem reseni vedel, dejte mi pls vedet;)
Je to soucasti c.7
http://www.spangerum.com:7080/navi?MOD_ ... &DRW_NUM=4
Máte ho i v červené?
Re: MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) Jony (Emánek)
Punta ma noveho majitele, snad bude slouzit tak paradne jako mne doposud. Mejte se tu, Fiataci!:)
Máte ho i v červené?