Specifikace dílu
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Specifikace dílu
Ahoj, dokázal by mi někdo pomoct se specifikací dílu? Mám následující problém: na levé straně mi sákne olej z převedovky kolem poloosy v místě kde je zasunutá do převodovky, zřejmě je špatný gufero. Snažil jsem se díl najít, ale na netu mi nejsou úplně jasné názvy, našel jsem jen manžetu vnitřní s ložiskem 24,7 mm a vůbec nemám páru, jestli je to ono. Nikdy jsem to neměl rozdělaný, takže nevim přesně jak to vypadá. Předem dík za rady
- Reklama
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Specifikace dílu
Tak guferem to zřejmě nebude. Měl jsem úplně stejný problém, olej nesákl ale tekl! A to docela solidně. Zrovna jsem přijel ze servisu, byla to prasklá manžeta. Cena 750,- s prací i olejem ( v převodovce zbylo 1dcl oleje )Poool píše:Ahoj, dokázal by mi někdo pomoct se specifikací dílu? Mám následující problém: na levé straně mi sákne olej z převedovky kolem poloosy v místě kde je zasunutá do převodovky, zřejmě je špatný gufero. Snažil jsem se díl najít, ale na netu mi nejsou úplně jasné názvy, našel jsem jen manžetu vnitřní s ložiskem 24,7 mm a vůbec nemám páru, jestli je to ono. Nikdy jsem to neměl rozdělaný, takže nevim přesně jak to vypadá. Předem dík za rady
Vyměň to, dokud máš ještě olej v převodovce.
1,6 16V BiPower