Zapalovac nekde kdesi...
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
Re: Zapalovac nekde kdesi...
ja bejt tebou tak to rozdelam a vyndam to...
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
hehe .... mne taky jednou potkalo neco takoveho..... jedu si ho tak na hranice na passatovi, stojim pred celnici vyndam občanku z penezenky a mrsk ji na palubovku a občanka zajela kdesi do prostoru medzi slkem a palubovkou a stratila se .... tak trala otočka a bylo po vylete, misto toho dve hodky štrachání v paluboce v garazi :D
mno možno to je mimo, ale tak mne to prislo vtipny i k tehle teme
mno možno to je mimo, ale tak mne to prislo vtipny i k tehle teme
normalne takhle si zapalim a hodim na tu odkladaci plochu a on mi sjel tam dolu, nejdriv rikam si ze je nekde u toho skla a pak mi to doslo, ten prostor je pruchozi ze spodu..? nevim no, chtel bych se nto podivat ale moc v tom nechodim, treba tam budou jiny poklady, naky eura, VIP karta na yachtu a tak
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
to ti normalne z niektorej z troch casti na ukladanie vyletelo a padlo cez otvor pred sklom? sa len pytam, lebo to tam asi ani nemusi byt. je malo pravdepodobne ze by ti to nejak preskocilo az dopredu ku sklu....
ci ako to bolo? nejak som z toho blby
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Ne ne normalne , zapaluju si, hazim zapalovac obloukem jakoby do ty prihradky nad radiem jenze sem se netrefil a hodim sem to dal nez normalne, a proste tam sklouzl no...SHANE54 píše:to ti normalne z niektorej z troch casti na ukladanie vyletelo a padlo cez otvor pred sklom? sa len pytam, lebo to tam asi ani nemusi byt. je malo pravdepodobne ze by ti to nejak preskocilo az dopredu ku sklu....