Benzin, nebo diesel?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
tak sem se byl dneska podivat na to autko a je v poho, akorat problem, ze uz ma na nej nekdo slozenou zalohu do nedele, ale nejak pry nejevi zajem, tak uvidim, kdyztak ho budu brat, je to po nejake babe z rakouska, je tam trochu tukly predni plech u leveho blinkru. Muselo asi dlouho stat bo nechytlo napoprve a elektrika byla taky trochu zamrzla, stahovani okynek, kontrolky atd. jinak vypada hodne zachovale, zadne skrabance. Nad prednim levym blatnikem akorat pasek rezi. Novy vyfuk asi pul roku, motor sel pekne..doufam ze to klapne:)
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
predtym ako das prachy na drevo zbehni do najblizsieho servisu a daj si zmerat tlaky v motore a dal by som to aj napojit na diagnostiku. stoji to za to , aby si nedopadol ako ja, ked som musel pomaly cely motor zgeneralkovat. usetris si mnoho prachov. Prajem ti aby si dobre vybralcarllieto píše:tak sem se byl dneska podivat na to autko a je v poho, akorat problem, ze uz ma na nej nekdo slozenou zalohu do nedele, ale nejak pry nejevi zajem, tak uvidim, kdyztak ho budu brat, je to po nejake babe z rakouska, je tam trochu tukly predni plech u leveho blinkru. Muselo asi dlouho stat bo nechytlo napoprve a elektrika byla taky trochu zamrzla, stahovani okynek, kontrolky atd. jinak vypada hodne zachovale, zadne skrabance. Nad prednim levym blatnikem akorat pasek rezi. Novy vyfuk asi pul roku, motor sel pekne..doufam ze to klapne:)
tak uz ho mam doma:) dojel sem s nim z brna do hranic a z hranic do ostravy a je to paradni autko, akorat trochu nezvyk ze to nema posilovac rizeni a trochu pisti brzy. Napoprve to nechytne, kdyz to stoji dele a kdyz to chytne, tak to zdechne na volnobehu pokud se hodne neprida plynu a nedrzi se to chvilku v otackach, nevite cim to muze byt?