MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - abusacek
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak pneu už je OK. Nakonec to to fakt ucházelo od toho ráfku, takže mě to zamazali takovou srajdou a je to OK. Tímto také děkuji Johnnymu za pomoc s odvozem do pneuservisu.
Jinak už mám namontovanej centrál. Nakonec jsem si to nechal udělat od autoelektrikáře. Udělal to suprově. Měl jsem zvlášť centrál a zvlášť dálku. Napojil to přímo na dálku řízenejma servama. Sice klasicky klíčem neodemknu všechny dveře, ale dálkově jo. O to mě hlavně šlo. Takže mám na prodej 2x řídící serva + řídící jednotku + kabeláž + upevňovací prvky.
Jinak už mám namontovanej centrál. Nakonec jsem si to nechal udělat od autoelektrikáře. Udělal to suprově. Měl jsem zvlášť centrál a zvlášť dálku. Napojil to přímo na dálku řízenejma servama. Sice klasicky klíčem neodemknu všechny dveře, ale dálkově jo. O to mě hlavně šlo. Takže mám na prodej 2x řídící serva + řídící jednotku + kabeláž + upevňovací prvky.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
gratuluji...abusacek píše:Tak už mám doma tyto krasavce. Hned jak bude lepší počasí půjdou na Puntíka.
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Čirá optika je od In.pro a vyšla s poštovným na 5650 Kč. Má podporu elektrického naklápění a přímo redukci z H4 na H7+H7. Akorát musím nechat u autoelektrikaře upravit svícení tak, aby když zapnu dálkový, aby svítily i potkávačky. To u H4 neníOndraus píše:Hmmm, nádherná čirá optika. Ještě jsem tuhle snad neviděl. Na kolik tě vyšla smím-li se ptát...
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jj bude to super. Hned Puntík omládne. Prvně jsem chtěl chromový, ale černý mě zaujali víc a k červené barvě se hodí.Ondraus píše:No, je to prostě krása. Těšim se až je budeš mít na autě - bude to úplně něco jinýho. Jinak taky budu muset ještě upravit, aby mě svítili dálkový s potkávačkama. Chystám se na to už půl roku...
Jak jsem řekl, je to věc názoru. Spíš tuto kombinaci mám spojenou s autama, který maj mohutný nasavače na střechách a křídl alá fast and furious, tak asi proto - taková asociace...Paja píše:Tak ja musim oponovat k cervene se hodi i ten chrom, ja to mam taky- zalezi na tom do jakych barev ladis cely auto.
Ale neznamená to, že se v těchto kombinacích nevyskytne pěkný auto.
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Můžu mít dotaz co tě stál ten servis rozvoďák+pumpa?abusacek píše:Tak dneska jsem objednal Puntíka do servisu na výměnu rozvoďáku a vodní pumpy. Přes zimu mě zamrzl a potentil se přední levý tlumič, tak bude i výměna tlumičů. Mám objednaný plynový Kayaby tak jsem zvědav co to bude za zázrak.
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
Fiat GP 1.9 (2006)