tak pak nechapu investice... asi nevis co s penezma
ale tak za 80tis, to treba nekdo koupi
kolik srazu se s tim chystas aspon objet ? uz mas nachystanou ceduli prodam... jooo, "hotowky" se prodavaj na prd a jeste fiat...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
No tak Kosto musím říct, že smekám. Je to fakt libovka. A musím říct, že ty kola a laufy jsou krásné. Já jsem tyhle kola chtěl taky, ale na GT by se bohužel fakt nehodily..
Katy:po 5x rikam ze to do CR asi nehodlam prodavat a nesnas se chapat nejake pointy na svete dela tolik lidi hlouposti a nikdo to nechape Proste me ten Fiat nebavi i kdyz se to delalo dlouho...to auto jezdi asi jako Snek
Katy:Omlouvam se nemam ani na Tebe cislo abych se ti omluvil nestihal jsem nejake problemy mi do toho prisli tak jeste jednou promin...nemam nejak cas na to auto...ani nevim kdy je nekde nejakej sraz moooc litam
Jo Louny mam kousek auto neni hotovy nemuzu sehnat ten lak takze je to na hodne mistech poskozeny ale pojedu i stim vrakem rozebrany aspon to ma ten podvozek tak uvidime jaktoze az na podzim?Nejaka nehoda?? a nebo jen dalsi upravy?
Goofy:Tak vem trosku vetsi hrnec a sundej si kalhoty a zkust to jako prdel na hrnec znamena ze to tam padne bez jakejkoliv uprav jen se to musi dobre zalepit ale jinak to tam pasuje